"Amin Junes"
"Amin Junes"

Ovo je brzo eskaliralo - Amin Junes u Napulju, uzalud Svonsiju i duplo više para

Vreme čitanja: 1min | sre. 24.01.18. | 17:47

Šest meseci pre no što se očekivalo

Amin JunesEmanuele Đakerini je na putu za Kjevo,  Simone Verdi je odbio da napusti Bolonju jer se plaši da u konkurenciji Hozea Kaljehona i Lorenca Insinjea neće igrati. Sasuolo odbija da proda Matea Politana, pa su Napolitanci požurili i prema poslednjim informacijama dogovorili dolazak nemačkog reprezentativca iz Ajaksa Amina Junesa!

Za interesovanje za 24-godišnjeg ofanzivnog veznog zna se od ranije, Svonsi je Kopljanicima navodno nudio čak 10.000.000 evra, ali Junesu se nije baš trčalo u tim kojem preti ispadanje iz Premijer lige. A Napoli i Ajaks su u odličnim odnosima još od 35.000.000 evra vrednog transfera Arkadijuša Milika, pa su Holanđani pristali da značajno spuste cenu. Istina, nisu ni imali mnogo izbora, pošto Junesu na leto ističe ugovor.

Izabrane vesti

Bilo kako, isprva se mislilo da će Napoli platiti svega oko 1.000.000 evra, ali da će Ajaks zadržati i 20 odsto od njegove naredne prodaje, ali prema informacijama Đanluke Di Marcija, italijanskog stručnjaka za transfere, na kraju je postignut drugačiji aranžman. Napolitanci će tako platiti okruglo 5.000.000 evra, ali neće imati nikakve dalje obaveze prema Ajaksu.

Navodno je i sam igrač prihvatio Napolijeve uslove. Zašto i ne bi, bar na papiru deluju kao idealan spoj.

(FOTO: Action Images)


tagovi

AjaksAmin JunesEredivizijaEvropaItalijaNapoliSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara