""
""

Ovo je tiket od 100.000 maraka!

Vreme čitanja: 2min | pon. 18.12.17. | 10:04

Kladilac iz Dervente objasnio neke stvari

Rešio je MOZZARTOV kladilac iz Dervente u nedelju da obezbedi sebi ogroman dobitak, i u tome je uspeo!

Izabrane vesti

On je odigrao 10 parova i gađao prilično realne tipove, a na dobitak od preko 100.000 konvertibilnih maraka, odnosno preko 50.000 evra najviše je uticala velika uplata. Ovaj igrač je, naime, na tiket od 10 parova uplatio 900 konvertibilnih maraka, odnosno 450 evra, i to mu se na kraju i te kako isplatilo!

Benfika, Bešiktaš, Sporting, Liverpul... bez problema su odradili svoj deo posla, Lajpcig, Herta, Barselona, Atalanta, Lacio... potrudili su se na mečevima koje su igrali bude mnogo golova, što je ovaj kladilac i očekivao.

Najviše problema bilo je s tipom TM1 2+, odnosno domaćin daje dva gola. Na FCSB - Vitorul bilo je tačno 2:0, a drugi pogodak, sredinom drugog poluvremena, za tim iz Bukrešta postigao je srpski internacionalan Momčilović. Mnogo dramatične bilo je u Španiji, na Rajo Valjekano - Alkorkon. Posle 0:0 na poluvremenu, gosti su poveli u nastavku, činilo se da nema ništa od prolaska tipa TM1 2+, ali je Rajo u finišu izveo blickrig - na 1:1 poravnao je 82. minutu, a gol za 2:1 i prolazak ovog tiketa postignut je u drugom minutu nadoknade vremena i delo je Raul de Tomasa, koji će svakako postati jedan od omiljenih igrača MOZZARTOVOG kladioca iz Dervente.

Da ponovimo: na 900 uloženih konvertibilnih maraka dobitak iznosi 104.038, odnosno 52.000 evra, iliti preko ŠEST MILIONA DINARA.

SVAKA ČAST!


tagovi

bet analizaBiHLUDI TIKETsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara