{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Ožegovićev 51 ima novog vlasnika - Tedić debitovao za Čuku

/ Izvor: mozzartsport.com
Komentari: 7
Mladi napadač se nada da će uskoro biti još utakmica
Ožegovićev 51 ima novog vlasnika - Tedić debitovao za Čuku
""

Mladi fudbaler Čukarickog Slobodan Tedić, naslednik Ognjena Ožegovića u dresu sa brojem 51, debitovao je za prvi tim u Kupu protiv Jagodine. Ekipa sa Banovog brda slavila je sa 3:0, a mladi napadač koji je stigao iz Vojvodine odigrao je poslednjih 25 minuta.
Zvali su me 15 minuta pre polaska u Jagodinu da se spremim, a ja sam taj poziv jedva dočekao. Naravno da sam se obradovao i oduševio što idem na utakmicu sa prvim timom. Zadovoljan sam debijem, što je najvažnije pobedili smo”, rekao je Tedić za sajt kluba.

Tedić je na Brdo stigao pre tri nedelje i potpisao ugovor na tri godine. Već je za prvi tim igrao prijateljsku protiv IM Rakovice, a za omladinsku selekciju dva prvenstvena meča. U poslednjem kolu protiv Orion Moravca utabao je Čuki put do pobede od 6:0 pogotkom za 1:0 u četvrtom minutu.
U Čukaričkom sam prezadovoljan - dočekom i kako sam prihvaćen i u omladinskom i u seniorskom timu. Naravno mnogo mi je bitno što sa 17 godina imam priliku da igram u prvom timu i šta da kažem sem da će nastaviti da dajem maksimum”, rekao je mladi Novosađanin. 

(FOTO: FK Čukarički)

Najnovije vesti


×