PAOK dobio žestoku konkurenciju, Škuletić postaje najskuplje pojačanje u istoriji Poljske?

Legija se baš “navukla“ na Srbe
/ Izvor: mozzartsport.com
PAOK dobio žestoku konkurenciju, Škuletić postaje najskuplje pojačanje u istoriji Poljske?
"Petar Škuletić u dresu reprezentacije Srbije"

Nemanja Nikolić je blistao, ali je ponuda Čikaga od 3.000.000 bila previše primamljiva. Međutim, kako i Miroslav Radović i Aleksandar Prijović oduševljavaju Poljake izgleda da je uprava Legije rešila da još jednom proba sa srpskim internacionalcem. Štaviše, poljski mediji navode da je Legija toliko zagrizla za Petra Škuletića da bi mogla da ga učini najskupljim pojačanjem u istoriji Ekstraklase.

Podsetimo, Škuletić je iz Partizana otišao u Lokomotivu za celih 4.000.000 evra, ali kako se u Rusiji nije izborio za mesto startnog špica - ove sezone odigrao je samo 406 minuta i postigao dva gola - Moskovljani će morati da pristanu na kompromis. Poljski mediji, doduše, navode da cena 26-godišnjeg napadača neće biti baš bagatelna. Procenjuje se - nešto više od 1.000.000 evra.

Ispostavi li se ta informacija kao tačna Škuletić će postati najskuplje pojačanje u istoriji Ekstraklase, jer nijedan poljski klub nije išao dalje od 1.000.000.

Inače, očekuje se da će Legija već u sredu potpisati ugovor i sa 25-godišnjim nigerijskim napadačem Danijelom Čimom Čukvuom, koji stiže iz kineske druge lige, ali kako Nikolićeve cipele u Varšavi nije lako popuniti klub želi da se osigura sa još jednim fudbalerom. Poljski mediji podsećaju da je Legija pratila Škuletića još dok je igrao za Vojvodinu, ali da je tada on završio u Partizanu, dok je u Varšavu stigao Orlando Sa. Takođe podsećaju da je Škuletić još 2010. godine bio na probi u Zaglebju, ali da nije prošao.

(FOTO: Star Sport)

Najnovije vesti×