""
""

Partizan pred pobedom – Armin Đerlek stiže u Humsku 1

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.02.17. | 19:31

Čim se završi spor pred Arbitražnom komisijom FSS, kapiten kadetske reprezentacije seli se među crno-bele

Hamburger je toliko zapeo da je planirao celu porodicu da preseli u Nemačku, htela ga je Crvena zvezda u nameri da osigura „desetku“ za budućnost, pitali su Čukarički i Voždovac uvereni da bi odmah mogao da igra za njih, a dobiće ga – Partizan. Armin Đerlek nalazi se na pragu Humske 1!

Izabrane vesti

Kadetski reprezentativac je dogovorio se sa čelnicima crno-belih da sa njima potpiše profesionalni ugovor, a kako je MOZZART Sportu rečeno iz dva nezavisna izvora to će se desiti onog trenutka kad završi saradnju sa OFK Beogradom. Zbog neisplaćenih stipendija, 16-godišnji vezista je tužio Romantičare organima FSS-a, slučaj je pred Arbitražnom komisijom, a kako su svi papiri na njegovoj strani, posle sednice tog tela postaće slobodan igrač, u prilici da bez dinara obeštećenja dođe na Topčidersko brdo.

Ne u Zvezdu, kako se jesenas pominjalo, već u Partizan.

Šta je uticalo na promenu kursa teško je objasniti, međutim, prema poslednjim informacijama, porodica talentovanog fudbalera sredine terena i sam igrač saglasni su da je "Zemunelo" najbolje mesto za razvoj i zato su prihvatili ponudu. Našem portalu je rečeno da je „99,9 odsto posla završeno“ i da se samo čeka presuda Arbitražne komisije, pa da Parni valjak dobije organizatora igre za narednih nekoliko godina. Ideja je da Đerlek za početak iskustvo skuplja u Teleoptiku ili među omladincima, gde bi mu trener bio Dževad Prekazi, letos angažovan baš iz OFK Beograda (doduše, zadužen za godinu dana stariju generaciju).

Poznavaoci prilika u mlađim kategorijama ovdašnjeg fudbala uveravaju da Armin Đerlek odskače od svog uzrasta. Što se i potvrdilo primerom u kadetskoj reprezentaciji, doskorašnji selektor Ilija Stolica poverio mu kapitensku traku, iako je bio najmlađi član ekipe (rođen 15. jula 2000), a ovaj to opravdao na terenu i na turniru u Italiji bio jedan od ključnih igrača za plasman Orlića u drugi krug kvalifikacija za plasman na EP.

Kako saznaje MOZZART Sport, Đerlek neće biti jedino pojačanje crno-belih sa Karaburbme, pošto će put Humske krenuti i mladi napadač Lazar Nikolić.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Armin ĐerlekFK PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara