Partizan: Stojković konačno na golu, Janković igra, Bambi tek za finale kupa

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.05.18. | 10:39

Miroslav Đukić uverava da su njegovi igrači imali dobru sezonu

Posle tačno tri sedmice došlo je vreme da se Vladimir Stojković vrati među stative Partizanovog gola. Reprezentativni čuvar mreže zalečio je povredu natkolenice zarađenu u prvenstvenom susretu sa Čukaričkim pred kraj aprila i staviće se na raspolaganje Miroslavu Đukiću u završnom kolu plej-ofa, protiv Spartaka (četvrtak, 19.00).

Što nije jedina povoljna informacija iz Zemunela.
Stojković i Marko Janković su se oporavili od povreda, treniraće danas, u konkurenciji za meč sa Subotičanima, imaćemo ih u sastavu i za finale Kupa Srbije. Jedini van stroja u ovom trenutku je Zoran Tošić, neće igrati sutra, ali hoće naredne srede protiv Mladosti, predočio je Đukić.

Izabrane vesti

S obzirom da je poslednje kolo prvenstva, da Parni valjak ne može da se pomeri sa drugog mesta, duel u Humskoj 1 više znači gostima, kako bi obezbedili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope.
Spartak je motivisan da zadrži treće mesto. Imamo i mi pobedničke ambicije, uvek su tri boda želja Partizana, pogotovo pred našom publikom. To nagoveštava da ćemo gledati dobru utakmicu“.

Crno-belima je daleko važnije kako će izgledati za sedam dana u sudaru sa Lučancima, jer mogu sezonu da završe s peharom.
Sutra igramo prvenstveni meč, on jeste bitan, ali su sve misli usredsređene ka finalu, u koje staje cela naša sezona“.

Prethodnih dana, Partizan je poslao zvaničan dopis Fudbalskom savezu Srbije da izmesti domaćinstvo iz Surdulice (pod obrazloženjem da su mogući problemi sa navijačima usled malog kapaciteta), da bi Izvršni odbor FSS ostao pri prvobitnoj odluci, pa će se finale kupa igrati na stadionu Radnika.
Siguran sam da će Surduličani organizovati događaj super. Radnik će se pokazati kao dobar domaćin. Jedini problem je što imamo veliki broj navijača, neće moći svi da uđu na stadion kapaciteta 3.500 gledalaca. Šteta za fudbal“.

S druge strane, Miroslava Đukića raduje što su kapiteni superligaša izabrali trojicu njegovih pitomaca u idealni tim prvenstva (Vladimir Stojković, Nemanja R. Miletić i Danilo Pantić), a da je Svetozar Marković proglašen najboljim debitantom.
To znači da su imali dobru sezonu, igrali kvalitetno u kontinuitetu. Zalaganjem su se izborili za status u timu godine, uverava trener Partizana, uz čestitke jesenjem najkorisnijem igraču lige, Đorđu Ivanoviću što je počeo da se otplaćuje. Iz utakmice u utakmicu igra sve bolje. Imao je s početka problema da se prilagodi, ali je u međuvremenu postao igrač kakav smo mislili da će biti kad smo ga angažovali. Dobrim radom je prebrodio probleme“.

Foto: Star Sport


tagovi

Miroslav ĐukićVladimir StojkovićZoran Tošić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara