"Crno-beli po završetku beogradskog susreta"
"Crno-beli po završetku beogradskog susreta"

Partizan u Podgorici: Ko ide na klupu, a ko u startnih 11

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.07.17. | 08:26

Dve promene, formacija ista kao u Beogradu

Crno-beli po završetku beogradskog susretaOdbrana se neće menjati, ofanzivni deo hoće. Partizanov tim za gostovanje u Podgorici, po svemu sudeći, pretrpeće dve izmene u odnosu na startnih 11 sa beogradske premijere kvalifikacija za Ligu šampiona.

Šef struke crno-belih Miroslav Đukić je, piše Sportski žurnal na osnovu poteza koje je vukao na jučerašnjem treningu, odlučio da revanš protiv Budućnosti počnu Leonardo da Silva Soza i Petar Đuričković. Prvi ne mestu levog krila, a drugi u ulozi centralnog veznog, najverovatnije iza napadača Uroša Đurđevića.

Izabrane vesti

LeonardoTo znači da bi Đukić ostao veran formaciji iz prvog susreta, 4-2-3-1. U tom slučaju na klupu za rezerve preselili bi se Nemanja Mihajlović i Leandre Tavamba, neubedljivi pre šest dana u Humskoj 1.

MOZZART kvote 6407 --->>> Budućnost - Partizan 1 (6,25), X (3,90), 2 (1,50)

Završni trening pred revanš drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona zakazan je za večeras na Stadionu pod Goricom i tad će, definitivno, biti razvejane sve dileme po pitanju sastava tima, ali sve nadvodi na zaključak da će utakmicu početi:
Kljajić - Vulićević, Ćirković, Ostojić, Nemanja G. Miletić - Everton, Kosović - Janković, Đuričković, Leonardo - Đurđević.

ĐuričkovićCrno-beli imaju 2:0 iz prvog susreta, revanš je na programu u utorak od 20.45, uiz direktan prenos na TV Arenasport 1, a bolji iz ovog dvomeča će na megdan Olimpijakosu u trećoj eliminacionoj rundi.

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

kvalifikacije za Ligu šampionaLeonardo da Silva SouzaLiga šampionaNemanja MihajlovićFK PartizanPetar ĐuričkovićSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara