""
""

Partizanov apel Grobarima: Navijajte kako dolikuje šampionskom klubu

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.07.17. | 19:34

Crno-beli zamolili svoje pristalice da poštuju pravila koja je domaćin uspostavio za sutrašnju utakmicu

Partizan u glavni grad Crne Gore na revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Budućnosti (utorak, 20.45) nije organizovano vodio svoje navijače, ali će onih kojima je crno-belo u srcu sasvim sigurno biti u velikom na stadionu Pod Goricom.

Izabrane vesti

Stoga je srpski šampion na svom zvaničnom portalu uputio apel svojim pristalicama koji će u Podgoricu doći u sopstvenoj organizaciji.
Molimo sve, koji će sutra biti na tribinama stadiona FK Budućnost u Podgorici i navijati za crno-bele, da to čine fer, sportski i korektno, kako dolikuje šampionskom klubu. FK Budućnost je svojim fer i sportskim ponašanjem, kako na terenu, tako i van njega, samo potvrdio opšte poznatu činjenicu da smo bratski klubovi koji dolaze iz dve bratske zemlje. Stoga apelujemo na naše navijače, koji budu bili na stadionu Pod Goricom, da svu energiju usmere na jednu jedinu borbu, onu koja se vodi isključivo na terenu i da poštuju pravila koja je naš domaćin uspostavio za sutrašnju utakmicu. Šampionski, do pobede!”, stoji u saopštenju crno-belih.

Partizan iz prvog meča u Beogradu brani prednost od 2:0 i veliki je favorit za prolazak u narednu rundu gde će mu protivnik biti grčki Olimpijakos.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SrbijaFK PartizanLiga šampionaGrobari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara