""
""

Partizanov bek odlazi, Željo se prvi javio

Vreme čitanja: 1min | pet. 17.06.16. | 14:06

Posle manje od 12 meseci, 22-godišnji levi bek napušta Humsku

Bliži se kraju epizoda Aleksandra Subića u Partizana. Prošlog leta je u finišu prelaznog roka stigao kao pojačanje iz banjalučkog Borca, ostavio solidan utisak u jesenjem delu sezone, ali je dolaskom Ivana Tomića marginalizovan u prvom timu crno-belih.

Izabrane vesti

Subić je od dolaska Tomića na trenersko kormilo odgirao samo jedan meč u prvenstvu i bio je to jasan signal 22-godišnjem defanzivcu da nema perspektivu u Partizanu. Odlazak je neminovan, a tako nešto je potvrdio i sam Subić u razgovoru za bosanski portal Sportsport.ba.
“Verovatno odlazim iz Partizana. Hoće li biti pozajmica ili raskid ugovora, stvarno ne znam, ali sve je izvesnije da od naredne sezone neću biti ovde. Ne krijem da je nekoliko klubova zainteresovano za moje usluge. Iz Bosne i Hercegovine me je kontaktirao Željezničar, ali za sada ne znam još ništa. Tek je početak prelaznog roka”, rekao je Subić za sportsport.ba.

Subić je ponikao u banjalučkom Borcu u kojem je proveo pet sezona, da bi prošlog leta u transferu teškom 70.000 evra prešao u Partizan.

(FOTO: MN Press)


tagovi

ŽeljezničarSuperligaSrbijaFK PartizanBiHAleksandar Subić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara