""
""

PATRIOTSKI TIKET(I): Kvota 12, neka gore Beograd i Elbasan!

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.10.17. | 10:21

MOZZART opet nagrađuje igrače koji će i na tiketima podržati srpske klubove u Ligi Evrope

Došao je taj dan, stigao je Arsenal u Beograd. Crvena zvezda igraju najveću evropsku utakmicu, bar po imenu rivala, u poslednjih više od deset godina, dok Partizan takođe očekuje rezultatski izuzetno bitan meč u Elbasanu, protiv Skenderbega.

Izabrane vesti

Zvezda prolazi grupu - kvota 1,75
Partizan prolazi grupu - kvota 2,40

A MOZZART je, kao što ste navikli, spreman da pojačanim kvotama nagradi sve one igrače koji su spremni da podrže srpske klubove na međunarodnoj sceni i na tiketima.

KVOTE: Zvezda - Arsenal
KVOTE: Skenderbeg - Partizan

Da ne dužimo previše, sve je prethodnih dana rečeno o ovim utakmicama, evo šta je MOZZART spremio za danas...

TIKET 01 (pobeđuju i Zvezda i Partizan)

Kako bi ovo bilo lepo! Ne samo što bi Zvezda skinula skalp evropskog giganta, već bi značajno poboljšala šanse da prezimi u Evropi, pošto su Tobdžije savladale i Keln i BATE. Zima u Evropi bila bi realnost i za Partizan, ako bi u Albaniji uzeo sva tri boda. Neće biti lako, Skanderbeg je pokazao da je opasan kod kuće, ali tim Miroslava Đukića sa triom Janković - Tošić - Suma u ofanzivi ima kvalitet za tako nešto.

Redovna kvota na ova dva tipa je 11,27, a MOZZART diže lestvicu na okruglo 12!

Ako želite da odigrate ovaj tiket s pojačanom kvotom, dovoljno je da operateru na bilo kojem uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 01.

TIKET 02 (neće izgubiti ni Zvezda ni Partizan)

Pošteno, dosta realnija varijanta. Arsenal u Beogradu neće igrati u najjačem sastavu, dok će crveno-beli pred 50.000 ljudi želeti da ostave što bolji utisak. U takvoj situaciji, neće Tobdžijama biti lako da dođu do trijumfa. A Partizanu bi i remi u Albaniji, ako savladaju Skenderbeg kod kuće u narednoj rundi, „odradio posao“.

Redovna kvota je 2,77, a MOZZART ovde nudi koeficijent 2,95.

Ako želite da odigrate ovaj tiket s pojačanom kvotom, dovoljno je da operateru na bilo kojem uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 02.

TIKET 03 (Zvezda daje bar jedan, a Partizan bar dva gola)

Boaći, Kanga, Radonjić... Svi ovi igrači Vladana Milojevića nalaze se u vrhunskoj formi i svi žele da baš protiv Arsenala to potvrde golom koji bi im, da se ne lažemo, i značajno podigao cenu na evropskom tržištu. S druge strane, već smo naveli da Miroslav Đukić prvi put na raspolaganju ima i Jankovića, i velika pojačanja Sumu i Bambija Tošića. Nije odbrana Skenderbega loša, ali da li može s njima da izađe na kraj?

Kvota na ova dva tipa je 3,90, a MOZZART vas ovde časti s kvotom 4,15!

Ako želite da odigrate ovaj tiket s pojačanom kvotom, dovoljno je da operateru na bilo kojem uplatno-isplatnom mestu kažete da želite da odigrate Tiket 03.

SREĆNO!


tagovi

FK Crvena zvezdaEvropaLiga EvropeFK Partizanpatriotski tiketSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara