Pelegrini poranio i uzeo Čekić u ruke

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.05.18. | 09:25

Čeilanac potpisao trogodišnji ugovor sa Vest Hemom

Manuel Pelegrini je poranio ovog jutra i zvanično postao novi trener Vest Hema.

Za veliku platu od čak 7.000.000 funti (8.000.000 evra) Čileanac će morati dobro da se naradi, pa ne čudi što je već uzeo Čekić u ruke s namerom da opravi posrnuli londonski klub posle rastanka sa Dejvidom Mojesom.

Izabrane vesti

Nekada uspešni trener Viljareala, Reala, Malage i Mančester Sitija potpisao je trogodišnji ugovor, a stigao je iz redova kineskog Hebeija.
"Oduševljen sam što mogu da pozdravim Manuela Pelegrinija u Vest Hemu. Radi se o jednom od najcenjenijih svetskih trenera i radujemo se saradnji. Bilo je važno zaposliti nekoga ko ima znanje i iskustvo rada u Premijer ligi, nekoga ko razume ovdašnje fudbalske prilike - ne samo rivale - već i ambicije Vest Hema. Manuel je poznat po napadačkom fudbalu kao trener koji ume da izvuče maksimum iz tima, a to je ono što nam je najpotrebnije u ovom trenutku", poručio je vlasnik Čekićara Dejvid Saliven.

Narednih dana očekuje se i da novi trener imenuje pomoćnike, a iz kluba poručuju i da će Čileanac moći da računa na solidna finansijska sredstva kako bi pojačao igrački kadar. To je i najvažnije u ovom trenutku, a sigurno da Pelegrini ne bi uzimao Vest Hem bez jakih finansijskih garancija.

Foto: West Ham


tagovi

Manuel Pelegrini

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara