Plej-of: Vitese završio posao, Labjad se vratio za meč sezone

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.05.18. | 15:25

Večeras su na programu revanš dueli doigravanja za Ligu Evrope u Holandiji

Prvi dueli polufinala plej-ofa u Holandiji jasno su nagovestili ko je vrlo izvestan finalista borbe za Ligu Evrope. Vitese je deklasirao Den Hag na gostovanju i već sada se može reći da ponos Gelderlanda čeka ime rivala, jer je Herenven ostvario pobedu kod kuće, ali samo sa golom razlike. Zajednički imenilac oba susreta je 7+, pošto je Vitese slavio 5:2, a Herenven 4:3. I večeras navijamo za golove...

Kao što smo rekli, Vitese je čak pet puta pronaša metu u Hagu, i trebalo bi da se desi pravo čudo pa da vidimo popularne Rode u finalu. Den Hag je opasno zakazao u tom meču, iako je ako posmatramo formu u finišu sezone, bio u boljem psihičkom momentu. Den Hag je sezonu okončao na sedmoj poziciji, sa dva boda manje od večerašnjeg rivala, ali i sa čak 24 pogotka lošijem gol-količniku. Nadale su se verne pristalice Den Haga da bi njihovi miljenici mogli da iskoriste tranzicioni period u redovima rivala - koje vodi privremeni trener do kraja sezone kada će kormilo da pruzme ruski stručnjak Leonid Slutski - i dokopaju se finala, međutim Vitese je našpanovan i ne odustaje od borbe za Ligu Evrope. Edvard Sturing je uspeo da popravi navalu tima, i zato je i večeras najsigurnija opcija najmanje po gol na obe strane, i ne manje od tri ukupno.

Izabrane vesti

Utreht je uspeo da postigne tri gola na Abe Lenstri, što je za svaku pohvalu, ali je primio četiri. To znači da mu je dovoljna i minimalna pobeda, međutim, ako znamo navike obe ekipe jasno je da od igre na mali broj pogodaka nema ništa. Utreht je imao osam bodova više u ligaškom delu takmičenja, a bio je uspešniji i u dva dvoboja sa Herenvenom. Kod kuće je slavio s 3:1, dok su sredinom marta u Herenveni igrali 2:2. U taboru crveno-belih priželjkuju isti scenario. U prvom meču Utreht nije mogao da računa na usluge najboljeg strelca ove sezone, Marokanca Zakariju Labjada, koji je imao problema sa zadnjom ložom, ali je on sada spreman. Pitanje je u kakvoj je formi Labjad, jer je van terena bio nešto više od dve sedmice. Prednost dajemo domaćem timu, a očekujemo i najmanje tri gola.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:30 1601 HO1PF Vitesse - ADO Den Haag tgg gg3+ 1,50
Sub 20:45 1602 HO1PF Utrecht - Heerenveen kmb 1X&3+ 1,95
Ukupna kvota2,92

HOLANDIJA 1, PLEJ-OF - REVANŠ MEČEVI

Subota
18.30: (1,65) Vitese (3,90) Den Hag (4,60)  /prvi meč 5:2/
20.45: (1,75) Utreht (3,60) Herenven (4,30)  /prvi meč 3:4/

*** kvote su podložne promenama

Foto: Action Images


tagovi

UtrehtHerenvenViteseDen Hagsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara