Po Juventusovom principu - Nastasića zovu u Primeru

Vreme čitanja: 1min | uto. 20.03.18. | 15:27

I Pjacu i Kerera…

Nema ni mesec dana otkako je Valensija imenovala Pabla Longoriju - dojučerašnjeg dirketora Juventusove mreže skauta - na mesto direktora “Tehničke službe” (ili već tako nešto) za period od naredne četiri sezone. Longorijin glavni  zadatak, navedeno je, biće da bira pojačanja za Slepe miševe. A jedno od prvih imena koje se pojavilo je - Matija Nastasić.

Lokalni Superdeporte, poslovično dobro upućen u zbivanja na Mestalji, objavio je da su Longorija i tehnički sekretar Visente Rodrigez prvo skoknuli do Gelzenkirhena i da su na spisak potencijalnih pojačanja dopisali Šalkeov triling. Pored Nastasića, tu su i Marko Pjaca, koji u Nemačkoj igra na pozajmici iz Juventusa, kao i 21-godišnji štoper Tilo Kerer.

Izabrane vesti

Zasad samo toliko. Pa ako se ukaže potreba i dogovori odgovarajuća cena… A čim su već u Nemačkoj skenirana dva štopera jasno je da ta pozicija jedna od onih na kojoj bi se mogli videti konkretni potezi. Trenutno, u Valensiji su Gabrijel Paulista, Džejson Muriljo, Ezekijel Garaj i mladi Havi Himenez. Mada, za Garaja uvek ima interesovanja, a Valensija voli da proda za dobru cenu.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Matija NastasićMarko Pjaca

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara