""
""

Počinje šou na Azurnoj obali, slavi i Liverpul - Super Mario je novi kralj Nice!

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.08.16. | 21:38

Italijan raskinuo ugovor na Enfildu i zvanično pojačao francuskog prvoligaša

Dva meseca je Mino Rajola tražio novi tim za klijenta, obijao pragove mnogih evropskih klubova, a tek danas u poslednjim satima prelaznog roka njegov pulen Mario Baloteli je stigao u Nicu. Takav ludak u jednom od najmondenskijih gradova na Azurnoj obali, biće to spektakl za gledanje od jeseni.

Izabrane vesti

Još od juna kada je Milan rekao - ne Super Mariju, buckasti Rajola je počeo da mu traži novu destinaciju. Ipak, ono što je mnoge začudilo večeras je podatak da je Baloteli stigao na Alijanc Rivijeru kao slobodan igrač, nakon što je sa Liverpulom dogvorio prevremeni raskid ugovora koji je imao do leta 2018. godine. Po tom ugovoru bilo mu je zagarantovano 6.000.000 evra po sezoni, ali se dogvorio sa Crvenima da ga raskinu i prekinu mučenje.  

Probao je priču sa Espanjolom, nije prošla, posle ga je nudio Laciju - Lotito ni da čuje. Tokom Evropskog prvenstva dok su normalni fudbaleri jurili loptu u Francuskoj na Evropskom prvenstvu Baloteli je uživao na plaži okružen devojkama. Kada se sredinom jula zahuktala pijaca krenula su nova licitiranja. Opet se pisalo za Milan, pa se pojavio Ajaks, zatim i Kjevo. Ništa od toga se nije ostvarilo, klubovi su odbijali da ga uzmu i za džabe.

Sasuolo je takođe u startu odbacio posao, a onda je Rajola digao ruke od Italije i počeo da mu čeprka klubove po Ostrvu. Nudio je Super Marija prvo Vest Bromvič Albionu, čak i Evertonu kao poklon od gradskog rivala. Palermo je izneo svoje zaheve prošle nedelje i dao Baloteliju rok od 24 sata da im odgovori, ali ništa se nije desilo. A onda je tokom minulog vikenda krenula licitacija sa francuskim klubovima. Spominjali su se i Lil i Bordo, ali su odmah odbili da ga uzmu jer im ne treba takav čovek, dok je Nica odlučila da rizikuje.

Treba joj kvalitetan napadač, posebno posle odlaska Ben Arfe u Pari Sen Žermen, pa će probati sa Balotelijem. Na kraju krajeva, ako su uspeli da vrate fudbalski u život Hatema Ben Arfu, zašto to ne bi uradili isto i sa Super Marijom. Uz njegov transfer svakako će im biti potrebna i božja pomoć, možda da angažuju i sveštenika i pomole se da je Super Mario tokom leta namestio glavu i dozvao se pameti. U suprotnom, moraće da traže nekog slobodnog agenta vrlo brzo…

(FOTO: Screenshot)  


tagovi

TransferiNicaMario BaloteliLiga 1letnji prelazni rok 2016Francuska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara