"Tomas Tuhel"
"Tomas Tuhel"

Podrhtavanje tla u Nemačkoj! Bild tvrdi: Arsenal zvao Tomasa Tuhela

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.03.17. | 08:17

Znači li to da je uprava okrenula leđa Arsenu Vengeru

Tomas TuhelTaman kad smo pomislili da je saga završena sa informacijom sa je Arsen Venger odlučio da se ogluši o navijačke proteste i provede i sledeću sezonu za Arsenalovim kormilom. Nekoliko sati mira razbio je nemački Bild, jedan od najpouzdanijih izvora u Evropi kad su ovakve vesti u pitanju, sa tvrdnjom da su Todbžije kontaktirale trenera Borusije Dortmund Tomasa Tuhela kako bi se raspitali o mogućnosti da baš on nasledi Vengera!

Istina, Tuhelu ugovor sa Borusijom ističe naredne sezone, pa nije nemoguće da se pričalo baš o preuzimanju funkcije Arsenalovog šefa struke na leto 2018, kad Venger odradi još tu jednu godinu? Posebno zato što se do sada kao Vengerov naslednik najčešće pominjao Masimilijano Alegri, kome ovog leta ističe ugovor sa Juventusom.

Izabrane vesti

Bild doduše govori o ovom letu, a ponavljamo - Bild retko greši kad su ovakve informacije u pitanju. Uostalom, kontakti ne znače da je pao i dogovor. Jer posle dugog Arsenalovog posta verovatno bi mnogi navijači želeli zvučnije ime od Tuhelovog. I ne samo navijači, već kompletna ostrvska javnost.

Sten Kolimor je tako odmah primetio da je Tuhel "trener stvaralac", a ne osvajač. I zaista, Tuhel verovatno spada u uzak krug ljudi koji ne bi poremetio Arsenalovu opredeljenost ka napadačkoj, pas igri, ali ne bi mogao ni da garantuje trofeje. Žoze Murinjo, Pep Gvardiola, Antonio Konte, pa i Jirgen Klop... Svi su oni mnogo vičniji u tome.

Čekajući dan kad će Venger konačno obznaniti planove za budućnost. Već je vreme.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Tomas TuhelPremijer ligaNemackaEvropaEngleskaBorusija DortmundArsenalArsen Venger

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara