Toni Kros
Toni Kros

Pogrešili smo što smo pustili Krosa

Vreme čitanja: 2min | sre. 21.02.18. | 16:30

"Možda bi Bajern sa njim imao više titula u Ligi šampiona i igrao više finala", kaže bivši sportski direktor Bajerna Zamer

Nekadašnji sportski direktor Bajerna Matijas Zamer priznao je da je šampion Nemačke napravio veliku grešku kada je u leto 2014. godine prodao Tonija Krosa Realu iz Madrida za 30.000.000 evra.

To je bio dobar potez za nemačkog reprezentativca koji je postao jedan od najboljih vezista sveta, a trenutno sa Kraljevskim klubom juri treću uzastopnu titulu u Ligi šampiona.
"Ponekad se dogode situacije u kojima morate iskreno da analizirate poteze iz prošlosti. Ko može da kaže da je sve u životu ispravno učinio? Možda bi Bajern sa Tonijem imao više titula u Ligi šampiona i igrao više finala. Danas mogu sa sigurnošću da kažem da sam napravio grešku što sam dozvolio Toniju da ode iz Bajerna. Sedeo sam na njegovom kauču u stanu i pokušavao da ga nagovorim da se predomisli", rekao je Zamer za jubilarni broj SportBilda koji je danas uređivao upravo Toni Kros.

Izabrane vesti

Njih dvojica su, inače, dobri prijatelji i Zamer mu ne zamera što je izabrao Real.
"Njegov odlazak nije ugrozio niti potresao Bajern. Ali, ako pričamo o tome da li je dobro ili loše što je Toni otišao, rećiću vrlo je loše! Loše je za Bajern dok je za Tonija to bila prava stvar pošto se razvio u top fudbalera i postao jedan od najboljih na svetu", zaključio je Matijas Zamer.

Inače, Toni Kros je ove sezone zabeležio 29 nastupa za Real Madrid i postigao četiri gola. Ugovor sa Madriđanima važi mu do leta 2022, a letos se spominjao kao potencijalno pojačanje Mančester Junajteda i Žozea Murinja.

(FOTO: Action Images)

 


tagovi

Toni KrosMatijas Zamer

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara