"Pelegri iza Vesina na utakmici sa Interom"
"Pelegri iza Vesina na utakmici sa Interom"

Posle samo tri komada u Seriji A cena - 30.000.000 evra

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.01.18. | 16:42

Juve plaća za Đenovin biser po oprobanoj formuli

Pelegri iza Vesina na utakmici sa InteromPre sedam meseci skrenuo je pažnju javnosti pogotkom na Olimpiku, u oproštanoj utakmici Frančeska Totija od fudbala. Ove jeseni povremeno igrao i zasvetluca u dresu Đenove. Dovoljno da bi svetla ka 16-godišnjem Pjetru Pelegriju uperio - Juventus. Štaviše, prvak Italije rešio je već ovog januara da osigura potpis jednog od većih talenata na Čizmi.

Poslednja dva dana intenzivirani su pregovori direktora torinskog velikana Bepe Marote i njegovog kolege Fabija Peratikija. Uslovi takvi da je dogovor na pomolu. Grifoni su isprava tražili 30.000.000 evra odmah za mladog napadača, Stara dama ponudila 10.000.000 na ime obeštećenja i još 20.000.000 u slučaju da se realizju bonusi. Sve navodi na utisak da će ruka ruci brzo biti pružena.

Izabrane vesti

I to po već oprobanoj formuli kakvoj pribegava Juve kad je reč o talentiovanim igračima. Pelegri svakako ne bi odmah mogao da se nada minutima kod Maksa Alegrija (tek tri gola u profesionanoj karijeri), zato se pominje opcija potpisivanja ugovora ove zime, a onda Pjetrov ostanak u Liguriji na pozajmici u narednih godinu i po dana. Baš kao što je bio slučaj sa Matijom Kaldarom koga su crno-beli kaparsilali prošle zime, a onda ostavili na kaljenju u Atalanti, da bi ga dobili u junu ove godine.

Pjetro Pelegri je omladinski reprezentativac Italije, visok čak 196 centimetara, koji je pre nekoliko meseci rekao da mu je uzor Zlatan Ibrahimović, nekadašnji špic Juventusa. Možda će imati šansu da pojuri njegova dostignuća...

(FOTO: Action images)


tagovi

TransferiSerija AJuventusItalijaEvropaĐenova

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara