Potvrđeno: Ode Ranijeri! Da li se vraća u London?

Vreme čitanja: 1min | čet. 17.05.18. | 11:15

Šuška se o Totenhemu...

Ugovor je jedno, ali život, a pogotovo fudbal nešto sasvim drugo. Iako je saradnja bila oročena do juna 2019. Klaudio Ranijeri definitivno napušta Nant već na polovini mandata. Posle samo jedne sezone na klupi francuskog kluba.
Nemamo šta da krijemo. Na sastanku sa sponzorima kluba, Ranijeri se zahvalio svima“, obelodanio je predsednik Valdemar Kita izvesni rastanak sa italijanskim trenerom koji je imao više nego dobar učinak u prvom delu sezone, bio u gornjem delu tabele, borio za mesto u evropskim kupovima, da bi ovog proleća posrnuo, pa će prvenstvo u Ligi 1 okončati u zlatnoj sredini. 

Ostalo je još samo da u subotu od 21.00 završi posao protiv Strazbura.

Izabrane vesti

Prethodnih sedmica, Ranijeri je slovio kao kandidat za selektora Italije, međutim, ta mogućnost je otpala onog trenutka kad su se na Apeninima dogovorili sa Robertom Mančinijem. Naravno, za stručnjaka takvog kvaliteta ponuda neće manjkati, pa sa Ostrva stižu informacije da bi mogao da sedne na klupu Totenhema. Pod uslovom da Maurisio Poketino, kako se šuška, preuzme Čelsi.

U svakom slučaju, napušta Francusku.
Moramo da mu zahvalimo na svemu što je uradio ovde. Nije uvek bilo lako. Za nečim i žalimo, međutim, život je takav. Nema ljutiš“, pomirljivo će Kita, koji se pre samo mesec dana otvoreno mešao u pitanja struke, te je moguće da je upravo to iznerviralo 66-godišnjeg trenera.

FOTO: Action images


tagovi

Klaudio Ranijeri

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara