""
""

Praznik podno Rtnja: Meč sa Partizanom - najveći u istoriji!

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.10.17. | 10:19

Crno-beli u Boljevcu igraju meč 1/16 finala Kupa Srbije

Partizan kao i Crvena zvezda ulazi u paklenu seriju utakmica do kraja oktobra, a prva u nizu biće današnja protiv Rtnja u Boljevcu u okviru 1/16 finala Kupa Srbije (14.00).

Izabrane vesti

Trener Parnog valjka Miroslav Đukić sasvim sigurno će pošteno promešati karte za ovaj meč, kako bi sačuvao svežinu važnijim igračima za teže utakmice sa Radnikom u Surdulici (nedelja 15.00), ali pre svega sa Skenderbeuom narednog četvrtka u Elbasanu (21.05).

Strateg crno-belih ne može da računa na Danila Pantića i Đorđa Jovanovića, koji su imali obaveze u mladoj, odnosno omladinskoj reprezentaciji Srbije, a u timu izvesno neće biti ni Vladimira Stojkovića, Sejdube Sume i Marka Jankovića, koji su imali obaveze u seniorskim selekcijama Srbije, Gvineje i Crne Gore. Ipak, i bez njih u timu crno-beli ne bi smeli da imaju nikakvih problema protiv srpskoligaša.

KVOTE ZA UTAKMICU RTANJ – PARTIZAN

Za domaćina će ovo biti pravi fudbalski praznik i najveća utakmica u klupskoj istoriji.
„Težeg, ujedno i boljeg rivala nismo mogli da dobijemo. Biće danas praznik fudbala u sportskom Boljevcu, a Rtanj će u susretu sa crno-belima ispisati novu i najlepšu stranicu u istoriju kluba”, poručio je predsednik Skupštine Rtanj Dušan Sibinović za Žurnal.

Rtanj je ove jeseni u kupu na svom terenu već eliminisao jedan klub velike fudbalske tradicije, OFK Beograd, posle izvođenja jedanaesteraca, ali mu je ovoga puta potrebno pravo čudo. Da Rtanj nema čime da preti pokazuje i tabela Srpske lige Istok, gde se nalaze u opasnoj zoni na 12. mestu sa svega dve pobede u prvih osam kola.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

KK Rtanj BoljevacKup SrbijeMiroslav ĐukićFK PartizanSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara