Pročitajte nekoliko predloga za 21. april...
PREDLOZZI I TIPOVANJA (petak): Norič dobija mamurne Galebove, Olimpijakos ponovo pobeđuje Efes
"Stiv Sidvel (Brajton) i Kameron Džerom (Norič)"

NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima? Ostavite svoj komentar ispod teksta...

Inače, većinu parova izabrali smo iz današnje ponude Trostrukog superpara.

Fiksevi dana

|Herenven - Vilem IIID: 1601

Herenven ovog proleća uglavnom služi za popravljanje tuđih gol-razlika, kao da je sasvim izgubio interesovanje za plej-of za Ligu Evrope. Vilem je nadomak opstanka u holandskoj eliti, ali igra veoma loše na gostovanjima, a u ovaj meč ulazi oslabljen povredama pa je kec ipak realan.

Konačan ishod: 1
Kvota: 1.65
Vredi probati

|Norič - BrajtonID: 2102

Brajton je u ponedeljak i zvanično izborio plasman u Premijer ligu, pa iako Galebovi žele da se ka eliti vinu sa prvog mesta ne bismo se kladili na njih u Noriču jer je pitanje koliko su dugo slavili. Kanarinci ne mogu do plej-ofa, međutim red je da pobedom ublaže razočaranje navijača.

Konačan ishod: 1
Kvota: 2.25
Vredi probati

|Keln - HofenhajmID: 3001

Keln se bori za Ligu Evrope, a Hofenhajm za direktan plasman u Ligu šampiona. Gostima se bolje odvijaju planovi, ali Jarčevi ne mogu doveka da se spotiču, pa je ovo prilično nezgodan par. Ipak, toga što su momci Julijana Nagelsmana u boljoj formi usudićemo se da predložimo dvojku.

Konačan ishod: 2
Kvota: 2.40
Vredi probati

|Grojter - DinamoID: 3032

Grojter i Dinamo su možda i jedina dva opuštena tima u Cvajti jer su daleko i od ispadanja i od plej-ofa. Gost ima šest bodova više i u nešto je boljoj formi, međutim, Grojter je poslednji poraz na svom terenu doživeo još sredinom decembra, zbog čega bismo mu ipak dali blagu prednost.

Konačan ishod: 1
Kvota: 2.45
Za izbegavanje

|Rio Ave - ArukaID: 4101

Obostrana nemotivisanost ono je što otežava tipovanje ove utakmice. Naravno, u teoriji Rio Ave može do Evrope, a gosti do selidbe u niži rang, ali realno ni jedni, ni drugi nemaju previše razloga za uzbuđivanje. Aruka ume da pobedi na ovom terenu i ima bolji međusobni bilans, pa preskočite.

Konačan ishod: 1
Kvota: 1.65
Fiksevi dana

|Ufa - CSKAID: 4301

Kao što se i moglo očekivati Ufa je počela da pada niz tabelu ruskog šampionata, te ne bi trebalo da predstavlja pretežak zadatak za mnogo jaču ekipu CSKA. Istina, gosti su vezali dva remija, i to uz malo pogodaka, zbog čega ne očekujemo goleadu, no u dvojku uopšte ne sumnjamo.

Konačan ishod: 2
Kvota: 1.70
Vredi probati

|Nansi - MarseljID: 5002

 

Nansi je u prethodnih jedanaest kola francuskog prvenstva osvojio tek četiri boda i sam sebe doveo u težak položaj i pitanje je da li će uspeti da se iščupa. Marselj želi u Ligu Evrope i ne očekujte da će biti milostiv prema domaćinu. Kvota na dvojku mogla bi da vam bude 2,10.

Konačan ishod: 2
Kvota: 2.00
Fiksevi dana

|Olimpijakos - EfesID: 7081

Olimpijakos je u njihovom prvom plej-of okršaju opravdao ulogu favorita pobedivši rezultatom 87:72. Grcima je to bila deseta uzastopna plej-of pobeda na domaćem terenu, a za očekivati je da večeras zabeleže i jedanaestu. Meč je u našoj Super 6+1 ponudi pa bi kvota mogla da bude 1,40.

Konačan ishod: 1
Kvota: 1.30

Najnovije vesti×