"Zoran Georgijević "
"Zoran Georgijević "

Priča o inđijskom tiketu iz snova: Samo sam pao kad su mi rekli da sam dobio 22.000.000!

Vreme čitanja: 6min | sre. 14.09.16. | 09:08

Zoran Georgijević definitivno je jedan od najvećih majstora klađenja ne samo u Srbiji, nego u celom regionu

Zoran Georgijević Svako bi voleo da se nađe u njegovoj koži i da odsanja multimilionerski san. Naizgled, sve je deluje jako jednostavno. Čovek je u nedelju ujutru ustao, konsultovao se sa suprugom šta bi mogao da odigra za vikend, otišao do kladionice Mozzart i oko dva popodne shvatio da je bogatiji za gotovo 22.000.000 dinara. Tim povodom razgovaramo sa Zoranom Georgijevićem, kladilačkim genijem iz Inđije

Vikend za nama ostaće upamćen kao jedan od najberićetnijih za kladioce, i to ne samo u Srbiji, nego u celom regionu. Na prvi pogled jako jednostavno, u realizaciji malo teže.
"Kad čovek gleda ovaj moj tiket, deluje jednostavno, ali tek kada dođe. A treba doći do njega. Ja igram prelaze, 1-2, 2-1, zato je koeficijent veći od 99.000, a imam samo sedam parova. Znam ceo tiket napamet", počinje svoju priču Zoran.

Izabrane vesti

Prisećajući se šta je igrao na tiketu koji je san svakog kladioca, shvatamo da Zoranov dobitak nije samo puka sreća. On je čak dva puta pogodio dva para sa kvotom 16: na utakmici Kamatamare – Kanazava, gde se čekao prelaz 1-X (na poluvremenu će voditi domaćin, a na kraju će biti nerešeno), i u susretu Mito Holihok – Verdi, gde je bio u poteri za prelazom 2-X (na poluvremenu će voditi gost, a na kraju će biti nerešeno)! Obe utakmice završene su upravo onako kako je Zoran i očekivao, uz identičan rezultat, a interesantno je i da su oba gola za izjednačenje viđena u 48. minutu. Na sve to odigrao je i pogodio još pet parova sa daleko nižim kvotama, ali kad se sve sabere, ovaj majstor je uhvatio kvotu 99.046,99 i bonus od 10 odsto koji daje kladionica MOZZART.
"Pa ne znam, valjda malo znanja kojeg imam, ali i sreće, treba to ipak složiti, nekad neće, sad se potrefilo sve. I taj gol što je pao, pao je u sudijskoj nadoknadi, u zadnjem minutu. Da njega nije bilo, opet bih pao za jedan par. U tim zaustavnim vremenima se desi i da padnem tiket. Sad je došlo sve kako sam planirao, baš ti rezultati. Skoro da sam mogao i tačan rezultat da napišem. E to bi tek bio dobitak", s ushićenjem priča srećni dobitnik.

sa nagradnim čekom

Evocirajući uspomene na trenutak kada je shvatio da je dobio gotovo 22.000.000, Zoran priznaje da nije znao da mu je prošao tiket pošto ne prati rezultate na teletekstu. Odigrane tikete ostavlja kod kuće.
"Došao sam u kladionicu da uplatim utakmice za 16.00 sati, vidim nema gužve, kažem Anči odštampaj mi rezultate Japanaca. I ja to lepo spakujem i stavim u džep. Ona ustaje, kaže proveri ti te tvoje Japance, izgleda da si dobio 22.000.000 dinara. Au, ja sam opet seo na stolicu. Nisam ni seo, samo sam pao, dajte ljudi čekajte da dođem sebi. Onda sam došao kući, prvo sam uzeo tiket, pogledao uplatu i dole sumu, ne gledam parove da li su to ti, tek sam posle uzeo i zaokruživao".

MULTIMILIONER!!! Uložio 200 dinara - uzeo 21.790.339!

Zoran prati i kladi se i na prvu i na drugu ligu Japana, kroz šalu kaže da čak zna i koji automobil vozi svaki igrač.
"Igram samo fudbal, više se kladim na utakmice iz druge lige, zanimljivije su mi nekako, ne znam zašto, deluje mi kao da igraju pošteniji fudbal. Ovo su bili primamljivi parovi, imao sam još jedan tiket na kome sam pao na Osaki. Igram sve, celu Evropu, ali ne igram na jake klubove, to ne volim. Evo sad, mnogi su pali na Čelsiju koji je igrao 2:2. Jaki Čelsi. To kod mene nema. Kada sam prošli put dobio na Japance, malo sam se našalio u kladionici i rekao im da sam zvao Piksija koji je tada bio trener Nagoje, on mi je izdiktirao rezultate i ja sam ih pogodio. Sad kad sam igrao pitaju me: Nećeš zvati Piksija? Ja im kažem: Ne vredi sada da ga zovem, on je sad u Kini".

Ovaj Inđijac, zaljubljenik u prelaze i visoke kvote kaže da još nije proslavio jer čeka da se slegnu utisci kada će pozvati sve prijatelje da se zajedno provesele. Kada je u pitanju “raspoređivanje osvojenih sredstava“, Zoran ima lepe planove.
"Kupiću stan u Inđiji ili Novom Sadu i auto, supruzi ću da otvorim zubnu ordinaciju, pošto sam kao tehnološki višak dobio otkaz pre dve godine, sebi ću uplatiti staž da mogu da odem u penziju. Ostaće malo za zimnicu", dodaje kroz smeh.

tiket iz snova

Kažu da je prvi milion najteže zaraditi, ali ovo nije prvi put da ovaj kladilački majstor pogodi veliku kvotu, poznat je kao osvajač maksimale u MOZZARTU dok je ona bila 500.000. Osim toga, dobijao je 180.000, 200.000, 250.000, 300.000 dinara. Već su počeli da ga pitaju za savete i pomoć u sastavljanju tiketa.
"Tek će biti, daj bar dva para, daj bar jedan. Ovaj jedan kaže: Nemoj više da uzimaš, ostavi nešto i za nas", kaže Zoran.

Sve tikete sastavlja sa suprugom koja u potpunosti učestvuje u predviđanju sportskih rezultata. Ona barabar s njim prati, analizira, upoređuje prethodne rezultate, sastavlja kombinacije. Tikete ipak uplaćuje on. Tako je bilo i ovog puta kada je nedeljnog prepodneva otišao na uplatno mesto Inđija 2 i kod Anči (radnica na uplatnom mestu Andrijana Jovanović) uplatio neverovatni tiket.
"Supruga i ja smo ekipa. Eto desilo se, malo na pamet, malo na sreću, vidimo kako je ko igrao prošlo, pretprošlo kolo, vidim ko je dao gol, ne mora da bude pravilo, ali se dešava. Iks puta se desi da igramo nezavisno jedno od drugog i da bacim pogled na njen listić i vidim iste parove i iste igre. Mislim se, kako baš da se potrefi? Jedno vreme je počela da bude bolja nego ja. Nakon ovog tiketa smo tim snova".

Zoran se u MOZZARTU kladi od otvaranja uplatnog mesta. Odgovaraju mu ambijent, ljubazni radnici, igre i benefiti koje nudimo svojim igračima, reputacija i pouzdanost kod isplate dobitaka. Ima i karticu MOZZART kluba a za sebe kaže da ne samo da je svakodnevni igrač, nego ne izlazi iz Mozzarta.
"Kad me neko traži a nema me kod kuće, zna gde sam! Igram i loto, ali kad dobijem to potrošimo tu! Dobijao sam i na lotou, pogodio sam pet brojeva u glavu. Nema kod mene manje-više, sve igram u glavu", dodaje Zoran.

Fudbalski stručnjak za drugu ligu Japana se retko nervira zbog kladionice. Za njega je klađenje samo igra.
"U početku sam se nervirao, tamo kad padnem na sudijskoj nadoknadi za jedan gol, jao, jao. Sad se nisam nervirao. Baš je lepo išlo. Jedno vreme sam stalno promašivao po dva para, nema dana kada odigram tiket, a da ne promašim po dva. Odigram osam - fale mi dva, odigram šest - padnem dva. Rekoh ako odigram dva neću da pogodim nijedan. Mada ja igram stalno, možda petorica igraju više od mene u kladionici, ali ne verujem da ima iko, ja sam baš baš stalni, od ujutru do uveče. Ja samo uplaćujem, za 2, 4, 6, 8 i onda one noćne, Amerikance, Brazilce, sve igram".

I kao šlag na torti, Zoran je u nedelju posle podne sastavio tiket italijanske treće lige na kom je "jurio" neverovatnih 15.000.000 dinara i na koji je uložio identičan iznos kao i na prvom tiketu, 200 dinara. Samo jedan par ga je sprečio da prošlog vikenda postane bogatiji za ukupni dobitak od 37.000.000 dinara. Na kraju, kroz benefit "Naplati promašaj" Inđijac Zoran Georgijević je podigao sto puta veću sumu od uplaćene, odnosno 20.000 dinara. 

crno na belo - dobitni tiket


tagovi

Srbijameđunarodni fudbalLUDI TIKETklađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara