""
""

Prijović: Dobićemo sve u Rusiji sa po 3:0, završiću karijeru u Srbiji

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.01.18. | 09:35

Ali neće igrati ni u Zvezdi ni u Partizanu...

Aleksandar Pijović je sve samo ne običan fudbaler. Promenio je tokom karijere nekoliko zemalja i klubova, igrao za dve reprezentacije, a Srbiju u poslednjem kvalifikacionom meču protiv Gruzije golom direktno odveo na Svetsko prvenstvo.

Izabrane vesti

Kaže da se ježi pri samoj pomisli da će ovog leta biti na sličici za Mundijal u Rusiji (skupljaće ih supruga i bratovi klinci) i najavljuje dobre rezultate u okršajima sa Brazilom, Švajcarskom i Kostarikom.
"Nisu bitni rivali. Veoma sam ambiciozan i uvek idem na pobedu. Tako će biti i u Rusiji. Ako mene pitate biće po 3:0 u svakoj utakmici za nas. Žao mi je 'mojih' Švajcaraca, ali mi sa skorom od 9:0 idemo u nokaut fazu", poručuje Prijović u intervjuu za Blic

Srbija pobednik grupe - kvota 7,00

Međutim, nije sve u životu Aleksandra Prijovića bilo bajno i sjajno. Dok je nastupao u Engleskoj kao tinejdžer imao je problema s kockom.
"U Engleskoj sam krenuo lošim putem i počeo da se kockam. Bio sam mlad, 18 godina, završi se trening i svi stariji igrači odu svojim kućama. Ja, bez ige ikoga, gde ću, šta ću... I onda mi ta glupost pade na pamet. Srećom, nisam tada puno zarađivao pa nisam ni imao šta da prokockam. Naučio sam lekciju i već sada razmišljam šta ću posle fudbala. Imamo porodičnu firmu koja nema veze sa sportom. Biće sve spremno i razrađeno kada odem u fudbalsku penziju", kaže 27-godišnji Prijović.

SVE KVOTE ZA MEČEVE SVETSKOG PRVENSTVA

Napadač PAOK-a ne krije da želi da završi karijeru u Srbiji, ali ni Partizan ni Crvena zvezda ne treba da gaje nikakvu nadu da će obući njihov dres. Ime poslednjeg kluba u njegovoj karijeri se već zna.
"Biće to FAP iz Priboja", poručio je Aleksandar Prijović koji ne zaborvalja poreklo i grad na Limu odakle su njegovi.

(FOTO: MN Press)


tagovi

Aleksandar Mitrovićmeđunarodni fudbalreprezentativni fudbalSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara