""
""

Prijović napada Vels!

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.05.17. | 21:58

Slavolju Muslin potvrdio: Veoma sam srećan što će on s nama biti na okupljanju pred veoma važan kvalifikacioni meč. Takav tip centarfora nam je bio neophodan...

Više nema ni najmanje dileme - Aleksandar Prijović je novi član Orlova! Do sada smo nagađali i pretpostavljali, a u petak je u izjavi za Večernje novosti selektor Srbije Slavoljub Muslin potvrdio da će napadač PAOK-a dobiti poziv za utakmicu protiv Velsa 11. juna.

Izabrane vesti

Prema pohvalama koje je tom prilikom Muslin izrekao na njegov račun možemo čak očekivati da Prijović jednu od najvažnijih bitaka na putu do Rusije počne u startnih 11... 
"Fudbalski savez Srbije je učinio veliku stvar angažovanjem Aleksandra Prijovića. Takav tip centarfora nam je bio neophodan, a posle sjajno odrađenog posla naše administracije, uspeli smo da od FIFA dobijemo potvrdu da Prijović, posle Švajcarske, može da igra za naš A tim. Veoma sam srećan što će on s nama biti na okupljanju pred veoma važan kvalifikacioni meč protiv Velsa", kazao je iskusni stručnjak. 

Muslina posebno raduje što povreda nije značajno uticala na Prijovićevu formu, jer poznato da je Aleksandar Mitrović ne dobija veliku minutažu u Njukaslu.
"U stalnoj sam komunikaciji s Prijovićevim trenerom Vladimirom Ivićem. Vratio se posle preloma ključne kosti, igra standardno, i to je u ovom trenutku najvažnije za njega, ali i za ostale igrače koji će biti na pripremama pred meč sa Velsom. Od te utakmice očekujemo mnogo i to je prava prilika da navijači u Beogradu vide još bolju Srbiju", zaključio je Muslin.

Aleksandar Prijović ima 27 godina i u karijeri je nastupao za dve selekcije Srbije - do 17 i 19 godina, odnosno za dve selekcije Švajcarske, do 20 i 21 godine.

(foto: Action Images)


tagovi

Aleksandar Prijovićreprezentativni fudbalSlavoljub MuslinSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara