""
""

Prokleta metatarzalna kost: Radonjić do proleća van terena

Vreme čitanja: 2min | uto. 21.11.17. | 16:40

Treći igrač crveno-belih koji je doživeo identičnu povredu stopala ove jeseni

Crne slutnje su se obistinile. Nakon odrađenih medicinskih pregleda ustanovljeno je da je ofanzivnom vezisti Crvene zvezde Nemanji Radonjiću stradala metatarzalna kost zbog koje ga na terenu neće biti sve do početka prolećnog dela sezone, saznaje MOZZART Sport.

Izabrane vesti

Ta vrsta povrede ove jeseni je postala kobna za igrače srpskog vicešampiona. Početkom avgusta zadesila je miljenika Zvezdine publike Branka Jovičića, koji se treninzima vratio pre nekoliko dana, a mesec dana kasnije i mladog napadača Vanju Vučićevića, koji je bio na pozajmici u čačanskom Borcu.

MIRIŠE NA PROLEĆE U EVROPI - KVOTE

Radonjić se povredio u finišu utakmice sa Radom, gde se našao na terenu u poslednjih pola sata igre. Mladi fudbaler napustio je jučerašnji trening zbog bolova, a sistuacija se nije popravila ni danas, posle čega je upućen na preglede, koji su doneli razočaravajuću vest, kako za igrača, tako i za stručni štab i navijače crveno-belih.

Ono što je olakšavajuća okolnost jeste činjenica da je oštećenje manje nego u Jovičićevom slučaju, pa se još uvek ne zna da li će biti odrađen operativni zahvat ili će se čekati da kost zaraste. Takođe, sreća u nesreći je i to što je sada u pitanju desno stopalo, s obzirom da je pre nekoliko godina doživeo istu povredu na levom.

Novopečeni seniorski reprezentativac Srbije ove sezone je odigrao 23 utakmice u svim takmičenjima i postigao dva gola, od čega i jedini protiv BATE Borisova u Beogradu. Vladan Milojević će sada morati da pronađe adekvatno rešenje za brzonogog vezisistu, koji će tek u februaru ponovo na teren u crveno-belom dresu.

Piše: Darjan Nedeljković

(FOTO: Star Sport)


tagovi

Branko JovičićFK Crvena zvezdaEvropaLiga EvropeNemanja RadonjićSrbijaSuperligaVanja VučićevićVladan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara