""
""

Prva reakcija Miroslava Đukića: Ozbiljan rival, ali verujem u ovaj tim

Vreme čitanja: 1min | pon. 19.06.17. | 12:53

„Učinićemo sve da prođemo dalje“, rekao je trener Partizana posle žreba

Smireno, bez naznaka euforije ili garda, Miroslav Đukić dočekao je ishod žreba kvalifikacija za Ligu šampiona. Deluje prilično siguran u sebe i svoje igrače i ostavlja utisak čoveka koji ne pridaje značaj vestima iz Niona.

Iako, ponovio je to nekoliko puta, poštuje Budućnost, koja će biti prva prepreka Parnom valjku u pokušaju da se treći put u istoriji domogne elitnog kupa.
Poštujemo Budućnost. Znamo da je to dobra ekipa, a sa naših prostora nema lakih protivnika. Spremamo se maksimalno angažovano, sa željom da prođemo u naredni krug. Znamo da će biti teško, protivnik je ozbiljan, zaslužuje naš respekt, ali učinićemo sve da prođemo dalje“, poručuje je Đukić sa Zlatibora, gde se crno-beli spremaju za narednu sezonu.

Izabrane vesti

Partizan ulazi u Ligu šampiona - kvota 7,00!

Osim prvaka Crne Gore, Partizanu su na žrebu mogli da zapadnu još litvanski Žalgiris, luksemburški Dudelanž, gruzijska Samtredija i pobednik dvomeča između malteškog Hibernijansa i estonskog Talina-
Ne, zaista nisam imao specijalne želje. Sve su to prvaci svojih država, ekipe sa šampionskim mentalitetom. Svaki protivnik je težak. Najbitnije je da mi budemo kako valja. Verujem u ovu ekipu, ali ćemo sve rivale u kvalifikacijama ozbiljno shvatiti“, dodao je Miroslav Đukić.

MOZZART SPECIJAL: Srpski klubovi u evropskim kvalifikacijama

Partizan će u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona biti domaćin. Taj susret na programu je 11. ili 12. jula ui Beogradu, a revanš je 18. i 19. jula u Podgorici.

(FOTO: Star sprot)


tagovi

UEFA žrebSuperligaSrbijaFK PartizanMiroslav ĐukićLiga šampionakvalifikacije za Ligu šampiona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara