Sergej Milinković Savić
Sergej Milinković Savić

PSŽ zvao Kežmana da pita: Kako je Sergej?

Vreme čitanja: 2min | sre. 16.05.18. | 13:24

Želja je tu, ali da li i šuška?

Juventus je prvi zagrizao, ali kada se u trku uključio i Mančester junajted, gazda Lacija Klaudio Lotito podigao je ulog i počeo da traži više no što torinska Stara dama može da podnese. I taman što su ostrvski mediji preselili Sergeja Milinkovića Savića na Old Traford, situacija se ponovo zakomplikovala. Ugledni L'Ekip piše da je Pari Sen Žermen ušao u igru za Sergejev potpis.

Na Parku prinčeva se, dalje navodi L'Ekip, uzdaju u dobre odnose sa bivšim napadačem, a sada Milinković Savićevim menadžerom Matejom Kežmanom. Navodno, kontakt sa Kežmanom nije bio samo protokolaran. Naprotiv, predstavnici Svetaca i Sergejevog zastupnika su prilično redovni, mada L'Ekip pominje i superagenta Žorža Mendesa, koji bi imao neku ulogu u realizaciji celog posla ako do njega uopšte dođe.

Izabrane vesti

Veliki problem je Uefin finansijski fer plej. PSŽ posle dovođenja Nejmara i Kilijana Mbapea prošlog leta nema veliki prostor za kalkulacije. Da bi uopšte kupovao mora prvo da proda. Mnogo toga. A da bi kupio igrača kakav je Milinković Savić - a podsetimo da se već mesecima tu vrte sume od 90.000.000 do 120.000.000 evra, pa i više od toga - morao bi na pronađe način kako da Uefine ispektore skine s vrata.

Podsetimo, Havijer Pastore, Anhel di Marija, Levin Kurzava, Tijago Mota… Svi su oni na transfer listi. Ali kako prvo treba srediti postojeće stanje u knjigama, pa tek onda sakupljati novac za dalje investicije nije nemoguće ni da bi svi oni morali da odu kako bi stigao Milinković Savić.

Što će reći da Junajted ostaje prvi favorit za Sergejov potpis. Ali lako se to promeni u krugu milijardera.

(FOTO: Action Images)


tagovi

Letnji prelazni rok 2018Sergej Milinković SavićMateja Kežman

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara