Rad je na klackalici - uz dva crvena kartona! Mladost i Radnik završili veći deo posla

Vreme čitanja: 2min | sre. 25.04.18. | 19:59

Čeka nas zanimljiva borba za opstanak u Superligi Srbije

Pored Zemuna, današnji najveći pobednici dana u borbi za opastanak u Superligi Srbije su Mladost iz Lučana i Radnik iz Surdulice koji su pobegli timovima iz zone ispadanja u našem plej-autu.

Mladost je u Lučanima dočekala Javor, bio je to svojevrsan derbi koji je pripao domaćinu rezultatom 3:1. Sav posao Mladost je odradila u prvom poluvremenu kada je golovima Šatare u 11. minutu i Pavlovića u nadoknadi prvog dela igre napravila zalihu koju Ivanjičani nisu mogli da sustignu i pored pogotka u 75. minutu. Čak je na kraju Mladost trećim pogotkom samo potvrdila da je bolji sastav od Javora.

Izabrane vesti

Mladost je sada na prvom mestu plej-auta sa 25 bodova, iza je Zemun s 24, a treći je Radnik s 22. Surduličani su danas dobili Bačku s 2:0, čak iako su imali igrača manje od kraja prvog poluvremena, Mogla je Bačka mnogo bolje da prođe, imala je i promašen penal u 65. minutu, kazna je ubrzo stigla i Radnik je došao do nova tri boda. Dobar meč je imao i Igor Zlatanović koji je dao prvi gol za Radnik. 

U trećem duelu Mačva i Rad su igrali 0:0, s tim što su Građevinari na ovom meču dobili dva crvena kartona. Sigurno neće biti zadovoljni tom činjenicom.

Biće u naredna kola ogromna borba na samom dnu. Borac je trenutno poslednji sa 12 bodova, dok Rad ima 16 i nalazi se na drugom mestu koje vodi u Prvu ligu Srbije. Bačka je isto na 16 bodova, a Javor na 17.

Od ova četiri tima treba tražiti dva koja će napustiti Superligu.

Biće to veoma uzbudljiva trka.

Superliga, plej-aut, 33. kolo:

Sreda

Zemun - Borac 2:1 (1:1)
/Vukadinović 23, Petković 95 - Knežević 44pen/

Mladost Lučani - Javor 3:1 (2:0)
/Šatara 11, Pavlović 45+1/

Mačva - Rad 0:0

Radnik - Bačka 2:0 (1:0)
/Zlatanović 31/


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara