Radonjić progovorio o penalu u Šapcu: Tražio sam da šutiram peti! Lakše bi mi bilo da sam promašio u finalu LŠ

Vreme čitanja: 1min | sre. 21.03.18. | 09:44

„Dešava se da promaše Mesi, Ronaldo, Ramos...“, poručio je krilni napadač crveno-belih

Najbolji potez sezone bio je onaj gol protiv Krasnodara. U Šapcu, Nemanja Radonjić je dodirnuo drugu krajnost. U petoj seriji penal ruleta poslao je loptu visoko preko prečke i pomogao Mačvi da napravi veliko iznenađenje i preko Crvene zvezde plasira se u polufinale Kupa Srbije.

Bio je to košmarni period za supersoničnog krilnog fudbalera. „Pričali smo ko će da izvodi penale u kojoj seriji. Javio sam se da budem poslednji izvođač. Hteo sam da preuzmem odgovornost. Dešava se da promaše Mesi, Ronaldo, Ramos. Španac je šutnuo tri puta gore od mene, pa nikome ništa. Činilo mi se u Šapcu da bi mi bilo lakše da sam promašio u finalu Lige šampiona. Za Zvezdu od rođenja navijam, morao sam suzu da pustim. Emocije su me savladale.  Dešava se svima, ne samo meni, i mnogo većim igračima“, rekao je u razgovoru za Sportski žurnal Nemanja Radonjić.

Izabrane vesti

Jedan od najboljih Zvezdinih igrača javio se selektoru mlade selekcije Goranu Đoroviću. Orliće očekuje duel sa autsajderom Gibrlatarom. Veruje Radonjić da će ga učinak na ovom i mečevima Superlige približiti A timu.
Naravno da se nisam odrekao A tima, ka njemu sam fokusiran. Nadam se da ću konačno da razbijem barijeru i početi da postižem golove. Neće me u Superligi“.


tagovi

Nemanja Radonjić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara