{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}

Radonjić promovisan: Nisam kriv za sve što mi se desilo! Sad sam na idealnoj kilaži

/ Izvor: mozzartsport
Komentari: 2
„Ispunio sam dečački san“, rekao je novi krilni vezista Crvene zvezde, za koga Mitar Mrkela kaže „nema mnogo takvih igrača na svetu“
Radonjić promovisan: Nisam kriv za sve što mi se desilo! Sad sam na idealnoj kilaži
""

Nemanja Radonjić na Marakani. Dugo se „krčkalo“, najavljivalo i konačno je sve gotovo.

Nekadašnji omladinski i mladi reprezentativac Srbije predstavlje je ove subote kao pojačanje crveno-belih, uveren da će u Ljutice Bogdana 1a oživeti karijeru usporenu nestašlucima i dečjom nezrelošću.
Mislim da nisam sam kriv za sve što mi se dešavalo u karijeri. Nadam se da ću da pokažem svima kako više nisam stari Radonjić i da će sve to biti kako treba“, rekao je momak iz „klase 1996“, nekada na sva zvona najavljivane u Partizanu.

U Crvenu zvezdu je stigao kao slobodan igrač, tako što je pre dva dana raskinuo ugovor sa Romom, za koju nikad nije igrao, već je slat na pozajmice. Poslednja stanica bio mu je Čukarički.
Drago mi je da sam došao u najveći klub na Balkanu. Ispunio sam svoj dečački san, i nadam se da ću opravdati očekivanja svih u klubu i navijača. Što se tiče moje pozicije, u napadu mogu da igram i levo i desno i špica. Najviše mi odgovara pozicija levog krila, ali mogu daigram i napadača. Neću imati problema sa fizičkom pripremom, možda sam sad i najspremniji ikad, mislim da sam na idealnoj kilaži“, objavio je Nemanja Radonjić, zaduživši dres broj 49, posle potpisa četvorogodišnjeg ugovora

Za njega sportski direktor Crvene zvezde, Mitar Mrkela ima samo reči hvale.
Radonjić je fudbaler neverovatnog potencijala koga znam od njegove 16. godine. Sarađivao sam sa njim, prošao je sve reprezentativne selekcije. To je igrač kakav je potreban Crvenoj zvezdi. Zvezda je u prošlosti uvek dovodila ovakav tip igrača. Nema ih mnogo ni u Srbiji, ni u svetu, zato verujem da će svoj potencijal iskoristiti i obradovati sve navijače Crvene zvezde“, naglasio je Mitar Mrkela.

(FOTO: Star sport, FK Crvena zvezda)

Najnovije vesti


×