""
""

Rajola ispalio bombu: Zlatan Ibrahimović se vraća u Milan!

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.05.16. | 10:37

Konačno u tandemu sa Balotelijem?

Dizanje cene kupcima, paljenje vatre zbog navijačkog otpora ili zaista realan scenario. Mino Rajola je jednom izjavom jutros zapalio fudbalsku javnosti i najavio senzacionalan povratak Zlatana Ibrahimovića u Milan.

Izabrane vesti

U vreme kada se za Ibrakadabru otimaju Kinezi, Amerikanci, ostrvski premijerligaši  i još neki bogati evropski klubovi, povratak u prosečni Milan bi bio šok bomba.
„Da, istina je. Zlatan bi mogao da se vrati u Italiju. U Milan“, rekao je Rajola u intrevju za magazin GQ.

Njegove reči su podigle Italiju na noge. Da li je moguće da će Zlatan napraviti ovako rizičan potez?

Može da bira gde će nastaviti karijeru, može i dalje da juri Ligu šampiona ili da ostane u Pari Sen Žermenu. Povratak u Milan bi baš bio kocka jer su Rosoneri mnogo potonuli otkako je Ibra otišao iz tog tima pre tri godine. Sa njima neće igrati ni Ligu šampiona...

Ali kada je odlazio, dao je obećanje da bi jednog adana mogao da se vrati. I zato Rajoilne reči ne treba shvatiti neozbiljno. Pogotovo što je u dobrim odnosima sa Galijanijem kojem bi ovakav posao kupio vreme.

Mogući scenario je i da je ovo uz Rajolinu pomoć samo još jedna letnja limunada za navijače Milana koji su se većinski okrenuli protiv rukovodstva. Ili adut u Berluskonijevimn pregovorima sa mogućim kupcima iz Kine da podigne vrednost kluba. Sa Ibrom u timu, to je automatski druga ekipa koja bi se borila za Evropu i plasman u Ligu šampiona.

Rajola bi mogao da igra i na kartu Balotelija. Do sada se tvrdilo da će ga Milan vratiti u Liverpul posle pozajmice. Ali ako bi Rajola odigrao bitnu ulogu u povratku Ibre, onda bi mogao da Baloteliju kupi novi kredit na San Siru. Liverpul ne bi imao ništa protiv, a Rajola bi konačno upario u špicu dvojicu omiljenih i najkontroverznijih klijenata.
„Da Baloteli ima Ibrahimovićevu glavu, Leo Mesi danas ne bi imao sve ve Zlatne lopte koje je osvojio“, rekao je Rajola u istom intervjuu.

(FOTO: Action images)


tagovi

Zlatan IbrahimovićSerija APari Sen ŽermenMino RajolaMilanItalijaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara