""
""

RAZBIJANJE! Milan “Playstation” - Rodrigez dve asistencije, Hakan će da secka, ali ko je ovaj Kutrone? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sub. 22.07.17. | 13:32

Uništavanje Bajerna i nagoveštaj da su Rosoneri spremni za Ligu Evrope - 4:0

Došlo je deset novih, ali svi pričaju o jednom koji je sve vreme bio tu. Samo, nije se video, jer mu je 19 godina i u konkurenciji skupljih i poznatijih nije dobijao šansu. Danas jeste. Odmah ju je zgrabio. Dva gola Patrika Kutronea, Milanovog deteta, najveći su dobitak Rosonera na kontrolnom meču sa Bajernom, u sklupu azijske turneje.

Saznanje da Vinčenco Montela ima još jednog napadača plemenitog kova može da raduje navijače slavnog kluba više od trijumfa nad nemačkim gigantom, u drugoj utakmici na Internacionalnom kupu šampiona, Grupa Kina. I to kakvog - 4:0.

Izabrane vesti

Jer, Kutrone je ostavio utisak špica starog kova. Onog koji čeka priliku. I koristi je. Dve takve bile su mu dovoljne da bacio u tans publiku u Šenženu. Najpre je na centaršut Rikarda Rodrigeza reagovao glavom, dobro sebi izgradivši poziciju za nesmetan šut, da bi pred kraj prvog dela realizovao kontru kao sa “Playstationa”, u kojoj su učestvovali Nijang i danas odlični Bonaventura.

Još kad se na to doda da je i novajlija iz Atalante, Frank Kesi otvorio seriju u 14. minutu, da je Rodrigez, pojačanje iz Volfzburga, upisao dve asistencije, da je sredina terena delovala znatno stabilnije nego minule sezone i da su se šanse koristile u većoj meri nego minule sezone, predstavljaju ohrabrenje uoči prve zvanične utakmice, koju Milan igra u četvrtak, protiv rumunske Krajove, u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Posebno što je prve minute u dresu Rosonera upisao i novi štoper Leonardo Bonući, kao i da se turski vezista Hakan Čalhanoglu predstavio navijačima lepim pogotkom sa 20-ak metara, za overu velike pobede.

Mada, treba imati na umu da je Bajern igrao bolje u završnoj trećini terena, da je stvorio ogromne probleme odbrani Milana i da samo zbog brzopletosti, nepotrebnog komplikovanja ili solopartija ekipa Karla Ančelotija nije savladala braću Donarumu. Ni startera Điđija, ni Antonela, koji je dobio šansu u završnici.

Kineska grupa Internacionalnog kupa šampiona zatvara se u ponedeljak (14.05), kad se sastaju Inter i Lion.

-----------------------------------------

BAJERN - MILAN 0:4 (0:3)
/Kesi 14, Kutrone 25, 43, Čalhanoglu 85/

Bajern: Fruktl - Rafinja, Humels (od 46. Renato Sančes), Havi Martinez, Bernat (od 30. Frajdl) - Alaba, Toliso - Koman, Miler, Riberi (od 46. Hames Rodrigez) - Levandovski.

Milan: Đ. Donaruma (od 80. A. Donaruma) - Abate (od 46. Konti), Zapata (od 63. Bonući), Musakio (od 78. Paleta), Rodrigez (od 63. Antoneli) - Kesi (od 79. Sosa), Montolivo (od 46. Bilja), Bonaventura (od 79. Mauri) - Nijang (od 79. Gomez), Borini (od 63. Čalhanoglu), Kutrone (od 46. Andre Silva). 


tagovi

EvropaFrank KesiHakan ČalhanogluItalijaMilanSerija A

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara