""
""

REZZIME DANA (ponedeljak): Košarku i tenis gađate bez greške, Treleborg i Busan Park pokvarili žurku

Vreme čitanja: 3min | pon. 19.06.17. | 22:42

Pogledajte ko vam je 19. juna doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

Mi smo u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA pogodili sve fikseve, nešto slabije gađali parove koje je vbredelo probati, a nismo očekivali da će Englezi dobiti Slovake na šampionatu Evrope za igrače do 21 godine.

Vi ste ovako tipovali...

ZAOKRUŽENO:

AUSTRALIJA - NEMAČKA (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 2:3

Zvuči kao početak dobrog vica, ali Srbin i Hrvat su i te kako preznojili kombinovani sastav Nemačke! Međutim, pogoci Rogića za 1:1, odnosno Jurića za 2:3 nisu preterano uplašili Pancere koji su zasluženo, preko Štindla, Drakslera i Gorecke, došli do uvodna tri boda na Kupu Konfederacija u Rusiji.

SLOVAČKA M21 - ENGLESKA M21 (tip 2, kvota 1,65) - rezultat 1:2

Iz keca u dvojku! Slovaci su bili ozbiljan protivnik u Kjelceu, ali nisu iznenadili selekciju Gordog Albiona kojoj je 11 minuta bilo potrebno za potpuni preokret. Pogodak vredan prve pobede na EP za igrače do 21 godine postigao je vezista Sautemptona Nejtan Redmond u 61. minutu sjajnim udarcem sa roglja kaznenog prostora.

PSM MAKASAR - PUSAMANIA BORNEO (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:0

PSM Makasar je zadržao čelnu poziciju u šampionatu Indonezije, uprkos tome što je Pusmania Borneo pružio snažan otpor. Toliko snažan da domaćin nije uspeo iz igre da zatrese mrežu, već mu je bio potreban penal kako bi stigao do trijumfa. Ukoliko vas zanima, pogodio ga je Reinaldo u 66. minutu.

SRBIJA W - SLOVENIJA (tip bezh 1, kvota 1,60) - rezultat 88:69

Niste potcenili srce šampiona i to vam se isplatilo. Aktuelni vladar Evrope bio je prinuđen da juri zaostatak nakon što su Slovenke sjajnim izdanjem van linije 6,75 otišle na devet poena prednosti smiraj prvog kvartala, međutim, odigrale su Srpkinje vrhunski u nastavku i demontirale komšinice u preostalom delu susreta za ubedljivih 19 poena razlike.

CONGA - MANAIRO (bezh 1, kvota 1,25) - rezultat 2:0

Žo-Vilfrid Conga je na travi previše ozbiljan konkurent da bi ga na bilo koji način poremetio Adrijan Manarino. Bolje rangirani Francuz plasirao se u osminu finala Kvinsa bez većih problema, pošto je u oba seta savladao sunarodnika identičnim rezultatom - 6:2.

BERDIH - DARSIS (tip bezh 1, kvota 1,17) - rezultat 2:0

Dva seta, kao indigom preslikana, odigrali su Tomaš Berdih i Stiv Darsis. Češki teniser je u dva navrata prvi pretrpeo brejk, ali odmah zatim ri-brejknuo protivnika i prvom sledećom prilikom mu oduzeo servis za, ispostavilo se, kapitalnu prednost ili meč.

FLORA - NOME (tip 1, kvota 1,92) - rezultat 2:0

Poklon iz Estonije naplatili ste gotovo dvostruko! Flora je nastavila da melje i novim trijumfom (15. uzastopnim) potvrdila je da se nalazi u daleko najboljoj formi. Jedini konkurent u borbi za titulu biće joj Levadija... Pitanje je može li i ona da izdrži ubitačan ritam Flore.

BRAN - STABEK (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 5:0

Brutalno! Bran je produžio seriju nepobedivosti u norveškom fudbalu, ne dozvolivši iznenađenje na "zatvaranju" 13. kola. Prvi je loptu iza leđa Mandea poslao Breten, da bi ga u nastavku ispratili Nuri, Akosta i Vega, kao i Ba koji je postigao autogol.

PRECRTANO:

TRELEBORG - JEFLE (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:1

Iznenađenje dana, neprijatnog sadržaja, priredio je Trelborg, položivši koplja pred najlošijim timom u švedskom Supertanu. Trenutak odluke dogodio se u 12. minutu kada je Humet pogodio za vođstvo. Vremena za preokret je bilo na pretek, ali ne i znanja.

BUSAN PARK - SENGNAM (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 1:2

Busan Park je u prvih 10 kola bio neporažen kod kuće, ali ste prevideli da je Sengnam jedan od najmanje poželjnih gostiju u južnokorejskom šampionatu. Sengnam je poveo u 12. minutu, kada je postalo jasno da će stvari ići dosta teško. Ipak, nedugo zatim usledilo je izjednačenje koje je ulilo dozu samopouzzdanja da bi velika jedinica mogla da bude štiklirana. To se nije dogodilo, pošto su gosti u 49. minutu ponovo stigli do prednosti, koju su održali do kraja meča.

(FOTO: Action Images)


tagovi

kladioničarski danmeđunarodni fudbalrezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara