""
""

REZZIME DANA (ponedeljak): Luda noć u Veneciji i Pipova pobeda! Francuzi razočarali

Vreme čitanja: 4min | pon. 20.03.17. | 22:53

Pogledajte ko vam je 20. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Mi se nismo proslavili u standardnoj rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA. Uhvatili smo samo kečeve na Platanijas i Union Berlin, ostalo smo popadali. Prodali su nas Virtus Entela, Jaši i Okser, a i loše smo vas savetovali da izbegnete Bešiktaš u turskom košarkaškom derbiju sa Galatasarajem.

Izabrane vesti

Evo i kako ste vi prošli danas:

ZAOKRUŽENO:

BASANO - VENECIJA (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:2

Kakva luda noć u Veneciji! Šetkali smo ovaj meč iz "zaokruženog" u "precrtano" i na kraju je završio u prvoj grupi. Zamalo da vas tragikomičan sled okolnosti ostavi kratkih rukava. Četa Filipa Inzagija vam je omogućila da od samog početka utakmice sa razlogom očekujete zaokruženu dvojku. Marko Modolo je postigao vodeći gol u osmom minutu i sve je ukazivalo da je postavio konačan rezultat. Ipak, malo pre smiraja utakmice isti igrač je postigao autogol, a u bukvalno poslednjim sekundama eto novog odgovora Venecije u vidu Marčela Falzerana! Bravo, Pipo!

ROSKILDE - HOBRO (tip GG, kvota 1,62) - rezultat 1:2
Nema boljeg osećaja nego kada igrači rade za vas, a to je svakako bio slučaj na okršaju 22. kola danske druge lige između Roskildea i Hobra. Već je nakon 22. minuta došao GG, a šest minuta kasnije i GG3+, tako da čestitamo ako je neko među vama gađao i ovo drugo. Nećemo vas zamarati strelcima, verujemo da vam nisu preterano važni.

GIMARAIS II - PIJEDAD (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0
Tri muve jednim udarcem. Gimarais II vam je danas odradio posao, osvojio tri boda i osvetio se Pijedadu za oktobarski poraz. Kiko je pogodio u finišu prvog poluvremena i očigledno presekao goste koji do kraja utakmice nisu uspeli da se povrate u igru. Bravo za domaćina.

APOEL - AEL (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 2:0
APOEL je ispoštovao. Istina, morali ste malo više da iščekujete pogodak domaćih, ali bolje ikad nego nikad, zar ne? Pjeros Soteriju se prvi upisao u listu strelaca u sam smiraj prvih 45 minuta, a da je to najgori period za primanje gola potvrdio je početak drugog poluvremena kada je Rodžer Kanjas povisio na 2:0 i postavio samim tim konačan rezultat.

PLATANIJAS - IRAKLIS (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Jedva! Platanijas je na jedvite jade uspeo da opravda ulogu favorita i slomi slabašne goste koji se bore za opstanak u grčkoj eliti. Domaći igrači su vam se pošteno iskakali po ganglijama, ali Jorgos Jakumakis je najzad prekinuo porođajne muke u 78. minutu omogućivši vam da zaokružite keca. 

LE MONT - KSAMAKS (tip 2, kvota 2,15) - rezultat 1:2
Ne smemo ni da zamislimo kako vam je bilo kada je zatreperilo 1:0 za domaćina kada je pogodio izvesni Luis Pimenta. Kraj prvog poluvremena, verovatno ste mislili da će se gosti teško povratiti iz tog nokdauna, ali ne kažu za džabe da nada umire poslednja. A nadu su vam vratili Rafael Nucolo u 77. minutu i Martinjo Tešeira četiri minuta kasnije. Ludilo! Bravo za fudbalere Ksamaksa.

UNION BERLIN - NIRNBERG (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:0
Fudbaleri Union Berlina mogu da posluže kao idealan primer za tezu da se upornost uvek isplati. Napadao je domaćin, kidisao na gol domaćih, stvarao prilike (ruku na srce, sve do kraja meča ih nije koristio), pogodio okvir gola, a onda ga je pogledala sreća u finišu utakmice kada je pogodio Filip Hoziner. Moglo je ovo bez stresa i mnogo ubedljivije, ali hajde, pobedi se u zube ne gleda.

PRECRTANO:

OKSER - STRAZBUR (tip GG, kvota 1,90) - rezultat 0:2
Okser tvrdo kod kuće, Strazbur opasan u gostima - možda i jeste najlogičnije rešenje bilo GG. Ako Strazbur povede, Okser se otvori i eto zaokruženog GG. Tako je bilo u teoriji. Ipak, Okser u praksi danas nije imao sreće. Strazbur je uputio manje udaraca ka golu, ali je postigao dva, dok Okser nijednom nije uspeo da pronađe put ka mreži gostiju. Baptist Gilom je postigao vodeći gol za Strazbur u 71, a konačan rezultat postavio je Žeremi Blajak u 88. minutu.

VIRTUS ENTELA - SALERNITANA (tip 1, kvota 2,15) - rezultat 0:1
Možda i razočaranje dana. Virtus Entela je ispustila bodove, a očekivalo se da lako osvoji plen. Sve je krenulo nizbrdo nešto malo nakon isteka pola časa igre. Tada je Masimo Koda doveo goste u vođstvo. Hajde i to, ali domaćin je 22 i kusur minuta imao čoveka više na terenu i nije uspeo da mune bar jedan. Stvarno neverovatno. Virtus Entela prodaja dana.

VENDISEL - HELSINGOR (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:2
Početak kao iz bajke, a kraj - horor! Tako se ukratko može opisati okršaj Vendisela i Helsingora u 22. kolu druge danske lige. Domaćin je poveo preko Tijaga de Leonka u 26. minutu i sve je ukazivalo na zaokruženog keca. Ipak, Riki Olsen je uzvratio 17 minuta kasnije, a Pjer Larsen je desetak minuta po početku drugog dela preokrenuo rezultat u korist svoje ekipe. Ukopani domaći nije uspeo da se povrati od ovog šoka. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizarezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara