""
""

REZZIME DANA (subota): Upropasti vas Bajern! Everton i Napoli rutinski doneli pare

Vreme čitanja: 4min | sub. 04.02.17. | 22:32

Pogledajte ko vam je 4. februara doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

Izabrane vesti

Mi smo u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA pogodili sve fikseve, pametno vas savetovali da izbegnete keca na Sautempton, a što se tiče ostatka bili polovični.

Vi ste ovako tipovali...

ZAOKRUŽENO

ATLETIKO MADRID - LEGANES (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 2:0

Nekoliko kikseva u Primeri ostavili su Atletiku samo tračak nade da može do titule. Sve dok nada postoji, izabranici Čola Simeonea će se boriti. Više nego pristojnim izdanjem, Jorgandžije su rutinski izašli na kraj sa Leganesom. Grizmanov promašaj sa kreča popravio je Tores minutu, a isti igrač materijalizovao je odličnu asistenciju Koreje u 51. minutu i postavivši konačan rezultat.

TOTENHEM - MIDLZBRO (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Jedinica je zaokružena uz puno sreće! Jer, promašaj veziste Midlzbroa De Rona u poslednjim trenucima meča može se svrstati u rubriku verovali ili ne. Ruku na srce, nisu gosti zaslužili bod, jer su Pevci tokom većeg dela susreta bili kvalitetniji rival i propustili nekoliko odličnih prilika. Srećom, nisu kažnjeni...

EVERTON - BORNMUT (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 6:3

Bum, bum, bum! Em ste lagano zaokružili keca, em dobru kvotu, em ste videli dobar fudbal i mnogo golova. Gde ćete više? Komotno se zahvalite Romeluu Lukakuu koji je mrežu Trešnjica zatresao čak četiri puta. Od samog početka se znalo da će Karamele ovde osvojiti tri boda, pošto je na kraju prvog poluvremena bilo 3:0 u korist domaćina.

BARSELONA - BILBAO (tip 1, kvota 1,22) - rezultat 3:0

Možda pobeda Katalonaca nije nosila neku veliku kvotu, ali uvek možete da računate na njih. Katalonci definitivno ne spadaju u grupu timova koji će tek tako prodati, pogotovo kod kuće. Pako Alkaser je već u četvrtom minutu načeo Bilbao. Lionel Mesi se upisao u strelce u 40. minutu, a konačan rrezultat postavio je Aleiš Vidal desetak minuta pre kraja. Brutalna Barsa.

DORTMUND - LAJPCIG (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:0

Da je Palasios Martinez bio nekoliko centimetara iza pre nego što je zatresao mrežu, završio bi derbi 19. kola Bundeslige u "donjem domu" naše rubrike. Ovako, opravdano je linijski sudija podigao zastavicu, signaliziravši glavnom da je Palasios u bio u nedozvoljenoj poziciji, i sklonio kamen sa srca u trenucima radovanja Red Bulovih igrača. Status meč vinera na kraju je otišao u ruke Obemajanu koji je jedini, u 35. minutu, pogodio metu na ovoj utakmici.

DIŽON - PSŽ (tip 2, kvota 1,35) - rezultat 1:3

Izvuče se Pari Sen Žermen! Jedva, ali izvuče se. Tek devet minuta pre kraja, na oko lakog gostovanja u Dižonu, šampion Francuske je zgrabio tri boda i nastavio poteru za Monakom koji je ranije u toku dana očitao lekciju u derbiju 23. kola. Pokupio je otpadak Tijago Silva u 81. minutu, a Edison Kavani nešto kasnije, iz nestvarno izvedene akcije petom i definitivno "zaokružio dvojku".

BOLONJA - NAPOLI (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:7

Lakše nego što je iko zamišljao Napolitanci su vam omogućili da uzmete pare večeras na ovom paru. Već posle šest minta na semaforu je bilo 0:2 za goste, a kada su igrači Bolonje promašili penal i ostali bez isključenog  Masine, bilo je jasno da će ih Napoli pregaziti. Na poluvremenu je bilo 1:4, a u nastavku je Hamšik sa još dva gola upotpunio ubedljiv trijumf i dvojku kao vrata koja je došla.

PRECRTANO

BAJERN - ŠALKE (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 1:1

Ovde je sve počelo kako treba... Bajern je poveo preko Roberta Levandovskog u devetom minutu, ali je Naldo prelepim golom izjednačio samo četiri minuta kasnije. Realno, gosti su se lavovski borili i stvarali šanse, tako da ne možemo da pričamo o nezasluženom bodu. Nažalost, nije zaokružen kec.

LIL - LORIJAN (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:1

Mučio se Lil, pretio, napadao, ali nije uspeo da probije gostujući bedem. Nepisano pravilo kaže da promašaji kad-tad dođu na naplatu. I došli su. Žerme Alijadijere iskoristio je odličan centaršut Mavroa u 49. minutu i smestio loptu u protivničku mrežu. Pokušavali su domaći da se oporave, stignu bar do izjednačenja, međutim... Nije to bilo to. Tri boda otputovala su u Lorijan.

VALENSIJA - EIBAR (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 0:4

Malo ko se nadao ovakvom ishodu i debaklu Slepih miševa na svojoj Mestalji. U redu, Valensija nije bila izraziti favorit na ovom meču, ali kada je ostala bez isključenog Solera u nadoknadi prvog dela i primila gol iz penala za 0:2, bilo je jasno da bodovi putuju u Baskiju. Garsija i dvostruki strelac Enrih su u drugom poluvremenu samo upotpunili mizeriju Valensije i naterali vas da zgužvate tikete na kojima je bio kec.

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizafudbalkladioničarski danrezzimedana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara