Sampaoli: Za Ikardija nemamo dovoljno vremena; Dibalu nismo uspeli da unapredimo

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.03.18. | 19:37

Da li ovo znači da iskusni stručnjak na Mundijal ide bez dve velike zvezde...

Argentina sutra na Etihadu igra prijateljsku utakmicu sa Italijom, a selektor Gaučosa Horhe Sampaoli otkrio je novinarima, ili bolje reći potvrdio, da dve velike argentinske zvezde imaju ozbiljne šanse da ostanu kod kuće. Dakle, da ove godine ne vide Mundijal u Rusiji.

Manje više, poznato je da se radi o Mauru Ikardiju, najboljem strelcu Intera, te jednom od najboljih fudbalera Juventusa - Paulu Dibali. Za ovog drugog Sampaoli je kazao "kako ga je teško priviknuti na reprezentativne planove". Šta god to značilo...  
"Nismo mogli da unapredimo njegovu igru i sada moramo da razmotrimo jesu li naši trenutni igrači bolji od njega i hoćemo li da nastavimo da radimo s Dibalom kako bi postrao bolji", izjavio je iskusni stručnjak kome mnogi zameraju i što izostavlja iz tima Ikardija: "Razlika između njegovih igara u Interu i dresu s državnim grbom očigledno postoji. Shvatio sam da bismo i na tome morali da radimo, ali mi nemamo dovoljno vremena. Ne želim da ga precrtam, međutim, kako selektor moram da vodim računa i o saradnji igrača na terenu", dodao je Sampaoli.

Izabrane vesti

Podsetimo, Argentina se nalazi u grupi sa Hrvatskom, Nigerijom i Islandom. Bez obzira što ambijent u reprezentaciji i oko nje nije najbolji, mnogi i dalje Gaučose vide u grupi glavnih kandidata za mesto u finalu.

Foto: Action Images


tagovi

Horhe SampaoliMauro IkardiPaulo Dibala

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara