""
""

Sasuolov uraganski preokret protiv Milana: Zeleno-crni brutalno kažnjavaju greške odbrane (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.08.16. | 00:20

I bez najboljih igrača, Di Frančeskov tim porazio Rosonere

Sasuolo je posle poraza u prvom meču od Selte, posle velikog preokreta savladao Milan sa 3:2 na trijagonale Tim kup i završio turnir na drugom mestu. Pobednik turnira je Selta koja je upisala pobedu nad Sasuolom i poraz na penale od Milana. Rosoneri su završili na poslednjem mestu.

Izabrane vesti

Iako bez nekolicine najboljih igrača, Di Frančeskov tim je uspeo da nadoknadi dva gola deficita u utakmici koja je trajala 45 minuta. Vredi istaći i da je Milan igrao sa šarenim sastavom, ali bili su tu neki standardni prvotimci poput Luiza Adrijana, Dijega Lopeza, Montoliva, Kucke, De Šilja, Bertolaćija...

Sasuolo je počeo meč u sastavu: Pomini - Lirola, Letšert, Antei, Gacola - Maciteli, Sensi, Dankan - Politano, Falćineli - Trota. Dakle, bez standardnih prvotimaca Misirolija, Manjanelija, Peluza, Kanavara, Aćerbija...

Branio je treći golman Pomini, šansu u odbrani su dobila pojačanja Lirola i Letšert kao i rezervisti iz prethodne sezone Antei i Gacola. U veznom redu je od standardnih igrao samo Dankan uz pojačanja Sensija i Macitelija, dok su u ofanzivi šansu dobili Politano, Falćineli i Trota, a nije bilo najboljih golgetera Berardija i Defrela.

Milan je poveo u prvom minutu pošto je Nijang iznudio penal i potom ga realizovao. Već u desetom minutu je isti igrač duplirao prednost posle sjajnog prodora Susa i izgledalo je da su Rosoneri obezbedili trijumf i pobednički pehar, ali je usledio uraganski preokret zeleno-crnih.

Počelo je ulaskom komandanta odbrane Aćerbija umesto Anteija i kao da je ta izmena prodrmala Di Frančeskov tim. U 18. minutu je Falćineli kaznio nesposobnu odbranu Milana koji u svom stilu nije umela da izbije loptu iz kaznenog prostora. Sasuolo je nastavio da napada, ulazak radilice Bjondinija je dao dodatni impuls igri da bi mladi Politano u 32. minutu golom iz slobodnjaka koji ide na dušu Dijega Lopeza, izjednačio rezultat. Konačno, u 40. minutu je Trota iskoristio katastrofalan kiks štopera Vergare na centru, izašao sam pred Lopeza i doneo pobedu Sasuolu.

Sasuolo je pred meč sa Crvenom zvezdom pokazao da je opasan i kada nije u najjačem sastavu, kao i da ume brutalno da kažnjava greške odbrane. 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara