Savo nastavlja izliv nezadovoljstva: Skandal! Ovo nije ličilo ni na šta, ako ponavljate greške onda ste glupi

Vreme čitanja: 2min | pet. 22.11.19. | 22:01

Trener Partizana citirao Alberta Ajnštajna i najavio „decembar je blizu“

Partizanova publika je zbunjena. Da li da veruje samo svojim očima ili da posluša i reči Sava Miloševića. Videli su Grobari šest lopti u mreži Javora, međutim, primetio je i trener ne samo dve iza leđa Vladimira Stojkovića već i izostanak odgovornosti u igri.

Zato posle uvodnog meča 17. superligaškog kola iz njega nastavlja da kulja nezadovoljstvo, započeto odmah po izlasku sa terena kad je rekao da ga je „prvi put sramota što je trener Partizana“. Čak i kad se malo smirio, Milošević je zadržao isti stav, te na pitanje da li Partizan i kad, kako smatra, loše odigra, može da postigne šest golova, uzvraća detaljno.
„To se desilo samo zato što smo naišli na protivnika koji je igrao konstantno otvoreno i napadački. Ovo nije realan rezultat i nije realna utakmica na osnovu koje možemo nešto da zaključimo, osim da kao trener vidim da od prvog minuta nismo koncentrisani na utakmicu onako kako bi trebalo. Ne radi se o kvalitetu jedne ili druge ekipe. Ne može protivnik da postigne gol u drugom minutu ako ste koncentrisani“, ističe Savo.

Izabrane vesti

Prikaz na semaforu i viđeno na terenu nisu u istoj ravni.
Nisam ničim zadovoljan osim rezultatom. I rezultat je proizvod individualnog kvaliteta koji je definitivno na našoj strani. Ništa drugo nije valjalo. Imali smo sreće što smo naišli na protivnika koji je dao gol, ali je došao s namerom da igra. Sve ono što smo mi radili kao tim, defanzivno i ofanzivno, nije ličilo ni na šta. Ne znam u kom smeru bi trebalo da razmišljam za utakmicu u četvrtak“.

Upravo blizina okršaja sa AZ Alkmarom, ključnim za nastavak takmičenja u Ligi Evrope, kao da je u nekim delovima zbunila crno-bele.
„Sigurno. To je tek skandal, zato što smo tu priču pričali već pet puta ove godine. Potpuno je nebitan rezultat. Naša igra je bila ispod svakog nivoa u svim segmentima“.

Ako je bilo ribanja posle nedavnog poraza na Banovom brdu, deluje da će opet igračima biti očitana bukvica.
Malo njih na terenu može da se spasi kritike. Mislim da ovako više neće moći. Rekao sam već, ako ponavljate greške ili radite iste stvari, a očekujete drugačiji rezultat, onda ste glupi. Definicija, Albert Anštajn. Ponavljamo stvari u kojima će utakmice same od sebe da se dobiju i mislimo da smo boji od onog što jesmo. Ako to mislimo, razultat će biti katastrofalan. Kao klub želimo da uradimo maksimum i u ligi i u Ligi Evrope. Ne možemo da gledamo sve kroz jednu utakmicu“.

A kad se sagleda sveukupna slika, uoči prelaznog roka...
Sve ću da sabiram, decembar je blizu“, dopunio je Savo Milošević.

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Star sport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara