"Robert Levandovski"
"Robert Levandovski"

Silni Bajern pečatirao: Levandovski do 2021. uz povišicu od 50 odsto!

Vreme čitanja: 2min | uto. 13.12.16. | 15:50

Sa 86 golova na 122 utakmice i zaslužio je

Robert LevandovskiSila iz Minhena i dalje će plašiti rivale. Ne samo one iz Nemačke, već i evropske velikane. Godinama se već zna: Bajern je uz Barsu i Real najveći klub Evrope! I danas je i demonstrirao tu ogromnu moć potpisavši novi ugovor sa Robertom Levandovskim!

Zašto kažemo da je Bajern u TOP 3 na planeti? Zato što je samo Real smeo i da pomisli da krene na udarnu iglu nemačkog šampiona, a i on je odustao čim je video da Nemci nisu raspoloženi za saradnju što je samo po sebi dokaz veličine, jer na prste jedne ruke mogu se pobrojati oni koji nisu nemoćni pred naletima Kraljevskog kluba. Recimo da je tu negde još samo Mančester junajted, ali samo donekle, a i rezultati giganta sa Old Traforda u poslednje vreme ne mogu ni da se mere sa Bajernovim. Juventus - koliko god bio velik, a jeste ogroman - jednostavno nema tu finansijsku moć. Imaju je Mančester Siti i Pari Sen Žermen možda, ali hajde da se ne šalimo i uopšte ih svrstavamo u ovu kategoriju.

Izabrane vesti

Da se vratimo na sam povod. Levandovski je nagrađen za blistave partije otkako je 2014, kao slobodan igrač, stigao iz Borusije Dortmund. U međuvremenu je odigrao 122 takmičarske utakmice za Bajern i postigao 86 golova. I nije stoga čudo što je nagrađen povišicom, samo se možda nije očekivalo da će biti ovolika. Jer Levandovski je do sada zarađivao oko 10.000.000 evra godišnje, a ubuduće će njegova plata prevazilaziti 15.000.000! Ugovor je parafiran do 2021. godine.

Pre Leve na isti period ugovore su parafirali i Džerom Boateng, Tomas Miler, David Alaba, Mats Humels, Manuel Nojer, Renato Sančez i Havi Martinez. Moćna ekipa za narednih pet godina!

(FOTO: Action Images)


tagovi

Robert LevandovskiNemackaLiga šampionaEvropaBajern Minhen

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara