"Juto Nagatomo"
"Juto Nagatomo"

Simbol Interovog posrtanja - otišao Nagatomo

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.01.18. | 20:36

Posle sedam godina u Milanu

Juto NagatomoŽoze Murinjo je otišao, iza sebe ostavio sećanje ne evropsku titulu, ali i prestareo tim zero za potpuni remont. Prvi se zadatka dohvatio Rafa Benitez, pa onda Roberto Mančini, redom dalje Đan Pjero Gasperini, Klaudio Ranije, Andrea Stramačoni… Niko nije uspeo. Promašivali su mnogo više no što su pogađali. Sunovrat je počeo.

Možda i najbolje oličen u - Jutu Nagatomu. Jer iako je Japanac odigrao više od 200 utakmica za Nerazure ostaće upamćeno da je tokom SEDAM sezona na “Đuzepe Meaci” Nagatomo osvojio samo jedan pehar i to onaj najmanje vredan, u Kupu Italije. I to još 2011. godine. A stigao je dakle šest meseci posle osvajanja Lige šampiona. Sigurno je očekivao nešto drugačije.

Izabrane vesti

Bilo kako, sada je došlo vreme za rastanak, barem privremeni. Juto Nagatomo će do kraja sezone igrati na pozajmici u Galatasaraju. Finansijski detalji nisu saopšteni, ali su mediji pisali da će Nerazuri na pozajmici zaraditi 1.000.000 evra, a da će Galata potom biti obavezna da ga otkup za - tu se već podaci razliku - 7.000.000 ili 8.000.000 evra.

Bio je igrač sa najdužim stazom u Interu… Ali nije mu bio taličan.

(FOTO: Galatasaray.org)


tagovi

EvropaGalatasarajInterItalijaJuto NagatomoSerija ASuper ligTurska

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara