Sjajne vesti za Partizan iz Švajcarske! Jang Bojsi bez Oroa i još dvojice startera

/ Izvor: mozzartsport.com
Tri povrede uzdrmale tim švajcarskog vicešampiona
Sjajne vesti za Partizan iz Švajcarske! Jang Bojsi bez Oroa i još dvojice startera
""

Jang Bojs je skoro pa desetkovan uoči meča sa Partizanom. Za crno-bele svakako lepe vesti jer im rastu šanse za pozitivan rezultat u Švajcarskoj.

Tamošnji mediji su danas plasirali, a klub večeras i zvanično potvrdio informaciju da je zbog povreda na prethodnoj prvenstvenoj utakmici sa Luganom izgubio trojicu botnih fudbalera za duela sa Partizanom. U pitanju su Gijom Oro, Loris Benito i Leonardo Bertone.

Svakako, najveći udarac je izostanak Oroa koji je najzvučnije ime u ekipi i verovatno najbolji igrač. Najbolji strelac iz prošle sezone i udarna igla Jang Bojsa u napadu je prethodnog vikedna povredi zadnju ložu i očekuje ga odsustvo sa terena od četiri do šest nedelja.

MOZZART kvote 6504 --->>> Jang Bojs - Partizan 1 (2,00), X (3,45), 2 (3,80)

Ozbiljan hendikep je i povreda Leonarda Bertonea. Jedan od najstandardnijih u veznom redu Jang Bojsa je povredio skočni zglob i izvesno je da će biti van terena nekoliko nedelja, a možda i više u zavisnosti od toga da li će mu biti potrebna operacija.

Najmanji udarac je izostanak defanzivca Lorisa Benita koji u prošloj sezoni nije bio standardan, ali je u ovoj sezoni bio starter na evropskim utakmicama i u dobrom delu domaćeg šampionata.

Trener Adi Hiter je na mukama pred okršaj sa crno-belima…

(FOTO: Action images)

×