Više neće igrati u Turskoj
Više neće igrati u Turskoj

Slavko Perović u Dinamu iz Bukurešta

Vreme čitanja: 1min | pon. 24.06.19. | 19:44

Nastaviće karijeru u Rumuniji

Slavko Perović je novi fudbaler Dinama iz Bukurešta. Kako pišu rumunski mediji, Perović je potpisao ugovor na dve godine i to kao slobodan igrač.

Iz kluba ističu da je druga turska liga tu negde po kvalitetu sa prvom rumunskom i da tamo imao veoma dobrih igrača. Perović je dao pet golova na 20 mečeva u prošloj sezoni, a u Dinamu se nadaju da će u rumunskom šampionatu biti dosta uspešniji. Veruju u njega i zato su ga potpisali kao iskusnog napadača.

Izabrane vesti

Nekadašnji prvotimac Crvene zvezde i Rada je celu internacionlanu karijeru do sada proveo u Turskoj otkako je u leto 2013. godine iz Rada prešao u redove Manise. Potom je igrao dve godine za Alanju, jednu sezonu u Denizliju, vratio se u Manisu, da bi minulu sezonu proveo u Istanbulu. 

Drugoligaš iz turske metropole je sezonu završio u sredini tabele, na 11. mestu. Iako je imao opciju da produži ugovor na još jednu sezonu, srpski napadač je odlučio da napusti redove Istanbula u potrazi za većim izazovom. I tako je završio u Dinamu. Peto je pojačanje ovog tima u ovom prelaznom roku.

Najbolje partije je Perović pružao u Manisi gde je bio kapiten i najbolji igrač lige kada je postigao 19 golova u sezoni. Ukupno je u Turskoj odigrao 151 utakmicu i postigao 43 gola uz 13 asistencija.  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara