""
""

Solomon uzeo 17: Dobri igrači, idemo na trofeje! Đukić: Ozbiljno pojačanje

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.08.17. | 13:01

Partizan predstavio novog napadača

Sad je i zvanično: Partizan je predstavio Teofilusa Solomona kao novog napadača!

Nigerijac je na promociji u Humskoj 1 zadužio dres broj 17 na poleđini i najavio da će pokušati da ugradi sebe u projektovane uspehe crno-belih.
Teško mi je da objasnim koliko sam srećan i počastvovan što sam došao ovde. Nisam mnogo znao o klubu, ali sam otišao na Gugl, uverio se da je Partizan veliki i da je najbolje rešenje za mene. Zato mi je drago što sam došao“, rekao je napadač Rijeke na jednogodišnjoj pozajmici, a ako se ispostavi da je vredan angažmana srpski šampion će imati pravo da potpiše s njim ugovor do leta 2021.

Izabrane vesti

Đurđević ima problem pred derbi sa Vojvodinom

Solomon ima 21 godinu, odlikuju ga brzina i eksplozivnost, a na Topčiderskom brdu se nadaju da će da proradi i u golgeterskom smislu, s obzirom da mu to nije bila jača strana tokom pozajmica u Pomorcu, Zadru, Šibeniku i Istri.
Što se tiče trenera Đukića, znam da je zahtevan. Igrače još ne znam, o njima sam se informisao na internetu, čini mi se da su dobri. Daću sve od sebe. Ma, i više od toga. Naš cilj je da uradimo sve što je u našoj moći kako bismo osvojili trofeje“, nada se berićetnoj sezoni Teofilus Solomon.

Iz Partizana je objašnjeno da će Solomon, s obzirom na mladost (ima 21 godinu) dobiti određenu vrstu rasterećenja i kredita. Biće mu skinut pritisak s leđa da odmah pokaže zbog čega je doveden, jer u klubu veruju kako je potencijal za budućnost i da bi ga postepeno trebalo uvoditi u ritam.
Sigurno će predstavljati veliko, ozbiljno pojačanje. Reč je o špicu, golgeteru, mladom momku... Ne želimo da mu stavimo pritisak, nego da nam iz mirnoće pruži maksium. Pred njim je velika budućnost“, uveren je strateg Parnog valjka, Miroslav Đukić.

Partizan u nedelju od 19.00 gostuje Vojvodini, a kvote Kladionice MOZZART za duel u Novom Sadu možete pogledati OVDE.

Tabela Superlige posle četiri kola izgleda ovako

(FOTO: Star sport, MN Press)


tagovi

Miroslav ĐukićFK PartizanSrbijaSuperliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara