""
""

Spartanci iz Novog Sada: Vojvodina počela pripreme 13 dana posle završetka sezone

Vreme čitanja: 2min | pet. 03.06.16. | 13:58

Donekle i razumljivo ako se zna da Stara Dama startuje u Evropi 30.juna

Posle duge i naporne prošle sezone, odmor za fudbalere Vojvodine je završen. Svega 13 dana nakon završetka prethodnog šampionata, crveno-beli okupili su se jutros u sedam časova ujutru u domu zdravlja “Cvjetković” u Novom Sadu, gde su obavili neophodna lekarska testiranja uoči početka priprema. Prvi trening zakazan je za danas u 18 časova u FC “Vujadin Boškov” u Veterniku, a do odlaska na najvažniji deo priprema 11. juna (verovatno u Sloveniju), igrači Vojvodine treniraće uglavnom po dva puta dnevno.

Zbog obaveza sa mladom reprezentacijom Srbije, opravdano odsutni bili su Dejan Meleg i Nikola Antić, koji će se saigračima pridružiti u nedelju, dok će se pripremama, uz dozvolu trenera Lalatovića, sutradan pridružiti Filip Malbašić i Marko Kordić.

Izabrane vesti

Osim igrača koji su ovog leta već napustili redove Vojvodine (Radovan Pankov, Danilo Sekulić, Marko Vukčević, Milan Pavkov), na današnjim pregledima nije bilo ni Milana Milinkovića i Džona Merija, kojima je predočeno da se na njih ne računa za sledeću sezonu. Ugovorne obaveze istekle su Bojanu Nastiću i iskusnom Srđanu Žakuli, koji u narednom periodu treba da odluči da li će započeti rad sa golmanima u omladinskoj školi “Ilija Pantelić” ili će eventualno nastaviti igračku karijeru u nekom drugom klubu.

U odnosu na prošlu sezonu, nova-stara lica u prvom timu su povratnici iz Proletera Milan Lazarević, Marko Đurišić, Lazar Zličić, Saša Ćurko i Emil Rockov, dok su iz redova omladinaca prekomandovani Marko Ilić, Strahinja Krstevski i David Hrubik. Takođe, ekipa Vojvodine u narednoj sezoni biće jača i za povratnika iz Spartaka Vladimira Kovačevića, odnosno iz nikšićke Sutjeske Šaletu Kordića.

Vojvodina će sezonu započeti utakmicama prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, koje su na programu 30. juna i sedmog jula, a ime protivnika biće poznato 20. juna, za kada je zakazan žreb u sedištu UEFA u Nionu.

(Foto Star Sport)


tagovi

VojvodinaSuperligaSrbijaNikola PerićNenad LalatovićEvropaDejan Meleg

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara