""
""

Srbi u iščekivanju: Gde će Marković, Milivojević, Stojiljković...?

Vreme čitanja: 1min | sre. 31.08.16. | 10:37

Poslednji dan prelaznog roka biće važan za nekoliko naših internacionalaca

Nekoliko srpskih internacionalaca biće na žeravici poslednjeg dana prelaznog roka. Završetak letnje fudbalske pijace mogao bi da označi novu epohu u karijerama Lazara Markovića, Luke Milivojwevića, Nikole Stojiljkovića.

Najveću pažnju privlači sudbina nekadašnjeg krilnog fudbalera Partizana Lazara Markovića. Popularni Markec, posle epizode u Fenerbahčeu, ponovo nije uspeo da se nametne u Liverpulu. Trener Redsa Jirgen Klop ne vidi ga u ozbiljnim planovima. Pominjalo se da bi mogao da krene put Sporitnga i Milana, ali izgleda da je Marković najbliži pozajmici u Njukasl. Realizacija se očekuje do kraja dana.

Izabrane vesti

Vezista Luka Milivojević je i dalje član Olimpijakosa. Grčki šampion je „zacepio“ ogromnu cenu za mladog vezistu. Pisalo se da bi Zenit mogao u Milivojevića da uloži deset miliona evra, ali transfer nije realizovan. Prema sazanjima MOZZART Sporta Luka Milivojević ne trenutno najbliži jednom klubu iz Španije. Ipak, preprerku predstavljaju ogromni finansijski apetiti Olimpijakosa.

Videćemo da li će klub u poslednjem trenutku promeniti napadač Nikola Stojiljković. Sportski direktor Brage je nedavno poručio da je jedan neimenovani klub spreman da za Stojiljkovića plati 12 miliona evra... Na tome je sve ostalo.

Čeka se i zvanična promocija Nikole Maksimovića u Napoliju,kao i finiširanja prelas


tagovi

SrbijaNikola Stojiljkovićmeđunarodni fudbalLuka Milivojevićletnji prelazni rok 2016Lazar MarkovićEvropaFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara