"Uroš Đerić dok je igrao za Borac"
"Uroš Đerić dok je igrao za Borac"

Srpska pijaca: Uroš Đerić ide u Koreju, a Vučić u Makedoniju

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.12.17. | 09:07

Potpisuje i Asmir Kajević

Uroš Đerić dok je igrao za BoracProšle sezone prvi strelac Prve lige Srbije (19 golova), ove jeseni najbolji napadač Napretka (deset komada), a posledično tome ugovor u inostranstvu. Uroš Đerić je zaslužio da naplati izuzetnih godinu i po, što u dresu Slobode iz Užica, što Čarapana, te u prvim januarskim danima neće promeniti samo državu, već i kontinent.

Snažni špic, rođen 27. maja 1992. u Trebinju, dogovor se sa rukovodstvom južnokorejskog Gvangvona.
Ove zime napustiće nas prvi Uroš Đerić. Odlazi u Južnu Koreju, u šestoplasirani Gvangvon. Očigledno je da su naši fudbaleri zapaženi, kako na evropskom, tako i na azijskom tržištu. Za Uroševića imamo nekoliko dobrih domaćih (pominje se Partizan) i inostranih klubova, a za Vukanovića se interesuju Španci. Nezavisno od odlazaka biće pojačanja, to je ušlo u planirani budžet za 2018, koji je već obezbeđen“, preneo je za Sportski žurnal Marko Mišković, predsednik Napretka.

Izabrane vesti

Uroš Đerić je tokom karijere igrao za Inter iz Zaprešića, niški Radnički, čačanski Borac i Mladost iz Lučana, da bi u junu 2016. potpisao za Slobodu i odatle letos stigao u Napredak. I blesnuo - na poslednjih devet utakmica u prvenstvu čak osam puta je bio strelac, a krajem oktobra je postigao i dva gola Kupu Srbije protiv pirotskog Radničkog.

Nemanja VučićKako to obično biva u ovdašnjem fudbalu, svako ko malo odskoči odmah ide. Takav je slučaj i sa Nemanjom Vučićem, kapitenom Zemuna i po izboru superligaških igrača i trenera članom idealnog tima jesenjeg dela sezone Superlige.

Posle samo 18 utakmica za Gornjovarošane, Vučić je pred potpisom za skopski Vardar. Makedonski mediji javljaju da je realizacija posla i završnoj fazi i vide Vučića kao zamenu za Bezira Demirija, koji po svemu sudeći napušta klub.

Asmir KajevićA u Čukaričkom će ovih dana da „padne još jedan poptis. I to iz sopstvenih redova.
Produžićemo ugovor na obostrano zadovoljstvo sa Asmirom Kajevićem na još godinu dana“, najavio je za Žurnal sportski direktor Vladimir Matijašević nastavak saradnje sa vezistom Brđana, koji će uprkos dvostrukom prelomu ruke i operaciji posle gostovanja u Nišu putovati sa ekipom na pripreme na Kipar, pošto će dotad skinuti gips.

(FOTO: MN Press, Star sport)


tagovi

Asmir KajevićČukaričkiNapredak KruševacSrbijasrpska pijacaSuperligaUroš Đerićzemun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara