""
""

Stojković: Pregovarao sam sa Zvezdom

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.03.17. | 08:29

"Bilo je priče i zimus. Polako, neka Zvezda prvo osvoji titulu. To joj od srca želim", odgovara desni bek Minhena 1860 na pitanje o selidbi na Marakanu

Dobro poznato lice na Banovom brdu. Derbi Superlige između Čukaričkog i Crvene zvezde privukao je mnoge istaknute fudbalere, a među njima se našao i nekadašnji kapiten Brđana Filip Stojković.

Izabrane vesti

Desni bek je trenutno član nemačakog Minhena 1860, a do Beograda je svratio nakratko, već danas javiće se Ljubiši Tumbakoviću selektoru Crne Gore.
"Fenomenalna utakmica na Brdu, puna uzbuđenja. Zvezda je bila bolja u prvom, Čukarički u drugom i mogao je čak da pobedi posle 3:3. Nosim lepe utiske sa ove utakmice", rekao je Stojković za Sportski žurnal.

S obzirom na status redovima Lavova, gde ne igra često (bio je i povređen), mnogi ga vide kao dobro pojačanje Crvene zvezde za letnji prelazni rok i pokušaj napada na Evropu. Istina, pre odlaska u Minhen šuškalo se i o interesovanju Partizana, ali ništa konkretno se nije dogodilo. 

Crnogorski reprezentativac ne poriče da je pregovarao sa crveno-belima.
"Bilo je priče i zimus. Polako, neka Zvezda prvo osvoji titulu. To joj od srca želim", poručio je Filip Stojković.

Kako se sve češće najavljuje i odlazak Marka Petkovića ovoga leta, nema sumnje da je fudbaler Stojkovićevog kalibra potreban crveno-belima kako bi osnažili odbranu za sledeću sezonu.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

TransferiSuperligaSrbijaMinhen 1860Filip StojkovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara