Sukob ambicija u Seriji B

Vreme čitanja: 1min | sub. 24.03.18. | 15:55

Klupko se odmotava...

Serija B je ove sezone baš zanimljiva, bilo da je reč o borbi za ulazak u elitu ili opstanku. Na otvaranju 32. kola susreću Specija i Askoli (18.00), a dva i po sata kasnije Bari i Breša. Domaći se bore za plej-of, drugi za opstanak.

Specija nije slavila na minula četriri susreta Serije B pa domaći smatraju da je seriju loših rezultata najlakše popraviti protiv pretposlednjeg  Askolija. Gosti se ipak nekako, doduše stidljivo bore za čast, pošto ih od poslednje Ternane dele samo tri osvojena boda. Askoli je izgubio tri od minulih pet mečeva, a treba znati i da je poslednja pobeda od (2:1) zaslužena na konto već pomenutog fenjeraša, Ternane. Askoli je u oktobru savladao Speciju sa (3:1), što je ujedno i najsvežiji rezultat međusobnih odmeravanja ovoga para.

Izabrane vesti

Bari je vezao tri remija i neophodna mu je pobeda, ne bi li se održao na petoj poziciji Serije B, na koju samo sa jednim bodom zaostatka kidišu Peruđa i Venecija. Breša nije slavila na minula tri susreta, a pre tipovanja treba znati da gostujuća ekipa nikako nije sigurna van svog terena. Na proteklih pet međusobnih susreta ovih timova po dva puta su slavila oba rivala, samo jednom je bilo nerešeno, dok je na četiri meča zaokružen tip GG.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 18:00 1022 ITA 2 Spezia - Ascoli ki 1 1,90
Sub 20:30 1033 ITA 2 Bari - Brescia ki 1 1,80
Ukupna kvota3,42

ITALIJA 2 - 32. KOLO:

Subota

Nedelja

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama


tagovi

sportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara