Svete, čuvaj se, stiže strašna Belgija! Egipat odglumio vreću za udaranje (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 06.06.18. | 22:45

Crveni đavoli pokazali startnu postavu za Mundijal?

Pune tribine u Briselu su ispratile Belgijance ovacijama i sa ogromnim optimizmom. Generalna proba je uspela. Egipat je odglumio Tunis i iz Brisela ispraćen sa 3:0.

Belgija je večeras možda i otkrila prvu postavu za svetsko prvenstvo u Rusiji. Roberto Martinez je ostavio povređene Kompanija i Vermalena na tribinama i u startnu postavu kao centralnog štopera gurnuo Lorana Simana koji nije na spisku od 23, ali može da uleti u avion za Rusiju kao zamena kada lekari to odobre. Očigledno da Vermalen ili Komani otpadaju… Pitanje je samo koji od njih dvojice.

Izabrane vesti

Ostalo je bilo manje-više očekivano. Aldervajreld i Fertongen su igrali uz Simana, Kurtoa na golu, Menije i Karasko po bokovima. Vitsel i De Brujne će kreirati igru, Azar i Mertens napadati sa krila, a Lukaku je startni špic.

Eden Azar je završio posao za Belgijance u prvom poluvremenu i potom izašao iz igre. Prvo je pripremio gol za Lukakua, a potom sve uradio sam za 2:0. Najbolji igrač Belgije očigledno u velikoj formi dolazi u Rusiju.

U drugom poluvremenu je Martinez pružio šansu rezervama, a Felaini u Betšuaji su na kraju odigrali sjajnu akciju za konačnih 3:0. Opasna će biti Belgija…

BELGIJA (3-4-2-1): Kurtoa - Aldervajreld, Siman, Fertongen (od 81. Bojata) - Menije (od 70. T. Azar), De Brujne, Vitsel (od 46. Felaini), Karasko - Azar (od 46. Januzaj), Mertens (od 46. Šadli) - Lukaku (od 46. Batšuaji)

EGIPAT (4-2-3-1): El Hadari (od 46. El Šenavi) - Ibrahim (od 71. Al Mohamadi), Gabr, Hegazi, Abuzajed - Elneni, Hamed (od 62. Morsi) - Varda (od 79. Gaber), Bekhit, Sobi (od 67. Kahraba) - Mosen (od 56. Trezege)


tagovi

Eden AzarFudbalska reprezentacija Belgijereprezentacija Egipta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara