""
""

Tako je fer: Lemar i Fabinjo odlaze...

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.10.17. | 18:32

Potpredsednik Monaka priznao...

Monako je prošlog leta - računajući i novac koji će stići od Kilijana Mbapea - zaradio oko 350.000.000 evra na prodaji najboljih igrača, a u istom ritmu nastaviće i narednog leta. To u klubu iz Kneževine čak i ne kriju. 

Izabrane vesti

Potpredsednik Vadim Vasiljev danas je kazao kako su sledeći za prodaju Toma Lemar i Brazilac Fabinjo
"Treba biti fer i priznati, Lemar će otići narednog leta. Pred nama je januarski prelazni rok, ali to nije pravo vreme za promene u timu. Realnost je idući jul"

Vasiljev je podsetio da je Liverpul bio jedna od zainteresovanih strana, ali da je zapravo Arsenal bio mnogo bliže realizaciji posla...
"Bilo je blizu, a opet, u isto vreme, bilo je i malo vremena da se zatvori tako veliki posao. Neke kockice se nisu poklopile i Lemar je ostao, zbog čega smo svi u klubu vrlo zadovoljni".  

Podsetimo, Arsenal je navodno odbijen tri puta od strane Monaka. Poslednja ponuda iznosila je čak 92.000.000 funti. Ako ovo uzmemo kao tačnu činjenicu onda nam samo ostaje da zaključimo kako će narednog leta Lemar otići za još veći novac. Pred njim je Mundijal u Rusiji, a to može samo da mu dodatno podigne cenu...

Kada je Fabinjo u pitanju Vasiljev je kazao da se radi o jednom od ključnih igrača za Monako, "ali da jednostavno dođe vreme kada morate da pustite igrača dalje". 

Potpredsednik je još otklonio i dileme oko Aleksisa Sančeza i njegovog eventualnog spektakularnog dolaska na Luj II...
"Fantastičan igrač. Voleli bismo da dođe, ali njegova plata prevazilazi naše finansijske mogućnosti"

(foto: Action Images)


tagovi

EvropaFabinjoFrancuskaLiga 1MonakoToma Lemar

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara