""
""

Tatinoj Atlanti prija novo ruho

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.09.17. | 15:33

U noći između srede i četvrtka očekuju se dva keca u MLS-u

Kada ne ide, promena je uvek dobrodošla pa makar to bio i stadion. To je najbolje na svojoj koži osetila Atlanta koja je nakon četiri uzastopna meča bez pobede trijumfovala nad Dalasom (3:0) na otvaranju svog novog velelepnog doma Mercedes-Benc.

Izabrane vesti

Očekuje se da Atlanta rutinski odradi posao i u noći između srede i četvrtka kada dočekuje Nju Ingland. Istina, gosti su u blagom usponu forme, ali činjenice da evo skoro godinu dana nisu upisali trijumf na strani te da je Atlanta generalno brutalna na svom stadionu - a kako je krenula na novom, tek će biti - jasno je zašto je domaćin izraziti favorit, da ne kažemo fiks večeri u MLS-u.

Pritom, imajte na umu da za Atlantu nastupaju dobro poznate glave kao što su golman Bred Guzan, napadač Kenvajn Džouns, kao i da je trener ove ekipe bivši argentinski selektor i nekadašnji trener Barselone Herardo Tata Martino. Nema šta, bar po imenima ova ekipa zaslužuje maksimalni respekt.

Sličan epilog trebalo bi da vidimo i na okršaju Vankuvera i Montreala, a priča je u suštini ista - Vankuver je brutalan kod kuće, Montreal užasan u gostima pa s obzirom na to da je MLS poznat kao liga u kojoj prosečno pada oko tri pogotka i da više od polovine mečeva dobijaju domaće ekipe, jasno je šta vam je činiti.

Za kraj bacite pogled na novi Atlantin stadion. Stvarno brutalno izgleda.

MLS

Četvrtak

01.00: (1,57) Atlanta Junajted (3,90) Nju Ingland (5,30)
04.00: (1,45) Vankuver (4,30) Minesota (6,25)

ISTOČNA KONFERENCIJA

ZAPADNA KONFERENCIJA

(FOTO: Action Images)


tagovi

bet analizakladionicaMLSsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara